Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κ.ΜΙΧ.ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Φίλες και φίλοι,
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την τιμητική σας πρόσκληση να βρίσκομαι κοντά σας, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σας. Η τιμή είναι ιδιαίτερη καθώς προέρχεται από εσάς, που υπηρετείτε παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, το λειτούργημά σας, αυτό της φροντίδας της υγείας των συνανθρώπων σας. Εσάς που πασχίζετε να κρατήσετε όρθια και αποτελεσματική τη Δημόσια Υγεία στον τόπο μας.
Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, στον καθένα ξεχωριστά και στις οικογένειές σας, να έχετε ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και ειρηνικό νέο έτος. Και να αντιμετωπίσετε το 2012 με δύναμη στις δυσκολίες και ετοιμότητα στις προκλήσεις.
Αυτή τη δύσκολη χρονιά που διανύσαμε, όπου όλη η ελληνική κοινωνία δοκιμάστηκε από την κρίση, κάναμε όλοι μαζί έναν επίμονο και επίπονο αγώνα για να αποφύγουμε την χρεοκοπία και τη διεθνή απομόνωσή μας, που θα μας έφερνε δεκαετίες πίσω.
Η βαριά τραυματισμένη Ελληνική κοινωνία βιώνει αυτές τις μέρες μερικές από τις δυσκολότερες και δραματικότερες στιγμές της ιστορίας της.
Αυτή την κρίσιμη περίοδο, συναισθανόμενοι τις ευθύνες μας και γνωρίζοντας τα μεγάλα εμπόδια, θα συγκρουστούμε με όσα μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να προσφέρουμε στον τόπο και στον Έλληνα πολίτη μια καλύτερη Ελλάδα.

Φίλες και φίλοι,
Οι σκέψεις και οι ευχές μου για ένα καλύτερο έτος συνοδεύουν όλους σας. Θα είμαι κοντά σας σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, η κάλυψη της οποίας, θα διευκολύνει το έργο σας.
Σας εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και δύναμη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε τον κ. Καρχιμάκη για τις ευχές του, αλλά αυτό που δεν θέλει να αντιληφθεί είναι ότι οι εργαζόμενοι και η ελληνική κοινωνία δοκιμάζονται εξαιτίας των μέτρων που ο ίδιος ψήφισε και τα οποία εφαρμόσε και εφαρμόζει η κυβέρνηση την οποία στήριζε και στηρίζει ο ίδιος και το κόμμα το οποίο εκπροσωπεί.

    Αν έμπαινε έστω μια φορά στη λογική να αποκτήσει επαφή με τους εργαζόμενους και να έρθει στην εκδήλωση μας, ή σε οποιαδήποτε άλλη μαζική διαδικασία θα διαπίστωνε ιδίοις όμμασι την κατάσταση στην οποία έχει φέρει τους εργαζόμενους στα δημόσια Νοσοκομεία η κυβέρνηση.

    Ο κ. Καρχιμάκης στο μήνυμα του επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς περί αγώνα να αποφύγει η χώρα τη χρεωκοπία, την ίδια ώρα που το υπουργείο οικονομικών δημοσιοποίησε τα προσωρινά οικονομικά στοιχεία για το 2011, σύμφωνα με τα οποία το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού αντί να μειωθεί, μεγεθύνθηκε!

    Ο κ. Καρχιμάκης δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι η καλύτερη ευχή για τους εργαζόμενους είναι πλέον να φύγει αυτή η κυβέρνηση και να ανατραπεί η πολιτική που οδηγεί την κοινωνία σε διάλυση και τους εργαζόμενους στη φτώχεια και την εξαθλίωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι είναι τιμή φίλε μου Μιχάλη Καρχημακη να υπηρετούμε το παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, το λειτούργημά μας, το να φροντίζουμε την υγεία των συνανθρώπων μας και να να κρατούμε στα πόδια της και αποτελεσματική τη Δημόσια Υγεία στον τόπο μας εσείς κι εσύ προσωπικά το έχετε - έχεις Ξεχάσει.
    Ευχαριστούμε για τις ευχές μα νομίζω ότι είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την δύσκολη θέση οπότε το να μας εύχεσαι είναι σαν να μας δουλεύεις. ( κερατας και δαρμένος φίλε μου όχι).
    Η αλήθεια είναι ότι ναι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη πρόκληση ,το να σας στείλουμε στο σπίτι σας και να απαλλαχτούμε μια για πάντα από εσάς και για τους 300 αναφέρομαι, μην το πάρεις προσωπικά. Αυτή την χρόνια Μιχάλη εμείς την διανύσαμε δύσκολα και συνεχίζουμε εσείς απλά προσπαθούσατε να σώσετε το κεφαλάκι σας το άδειο μην χάσετε την (καρέγλα και την κουτάλα), που λένε στο χωριό μου. Η βαριά τραυματισμένη Ελληνική κοινωνία που εσείς οι πολιτικοί την φέρατε σε αυτό το χάλι δεν σας βλέπω να κάνετε κάτι, όμως έχει ο καιρός γυρίσματα ,πιστεύω ότι έχεις ακούσει ότι : θα γυρίσει ο τροχός… και θα @@@@@@@ και ο φτωχός.
    Αν πραγματικά αισθανόσαστε τις ευθύνες σας θα είχατε το θάρρος να πάτε στα σπίτια σας πριν σας στείλουμε εμείς, όμως συνεχίζετε και μας δουλεύετε, με ποιους αλήθεια θα συγκρουστείτε? Με τον κακό σας εαυτό? Μπα δεν το βλέπω, όσο για την πρόσφορα σας κρατήστε την δεν την θέλουμε . Ξα μας εμάς. Αυτό που μας συνοδεύει αλήθεια και να το ξέρεις αυτό ,είναι αυτό που στερήσατε και στερείτε από εμάς και από τις οικογένειες μας ,την αξιοπρέπεια μας και τον κόπο μας , τα δουλευμένα μας. Όσο αλήθεια για το ότι θα είσαι κοντά μας σε οποία μας ανάγκη για να διευκολύνει το έργο μας , άστο………. το έχουμε δει ……. δεν έχουμε τι να κάνουμε το περίσσιο προσωπικό, τα περίσσια υλικά, τις προκαταβολές από δεδουλευμένα.
    Μπα ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΑΛΥΝΑΣ
    Τραυματιοφορέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή