Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 12/1/2012 η προγραμματισμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου.
Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του πρώτου ορόφου που γέμισε ασφυκτικά από εργαζόμενους.
Πριν την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Μαρνέλλο, ο οποίος μετέφερε και το μήνυμα του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Νεκτάριου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Γ. Μανουσάκης ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν όλοι οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και οι οικογένειες τους τη χρονιά αυτή, λόγω των κυβερνητικών μέτρων και περικοπών στους μισθούς. Μετέφερε επίσης και τους χαιρετσιμούς των κ.κ. Π. Καρατσή διοικητή της ΥΠΕ Κρήτης και του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Α. Μαυρικάκη που δεν μπόρεσαν να παραστούν λόγω υποχρεώσεων στο Υπ. Υγείας.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος για θέματα υγείας ιατρός Μανόλης Κλώντζας, ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου ιατρός Γ. Μαυρικάκης, ο Διοικητικός Διευθυντής κ.Δημ. Κοκολάκης, η Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα.Μ. Οικονομάκη - Δρακωνάκη, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου κ. Μαν. Πεπόνης και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Β. Χατζηδάκης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και το μοίρασμα της σε όλους τους παριστάμενους. Η τυχερή συναδέλφισσα που βρήκε το φλουρί Σοφία Δελημπαλταδάκη πήρε ένα μικρό δώρο προσφορά του συλλόγου , ενώ έγινε και κλήρωση δύο δωροεπιταγών αξίας 100 ευρώ, που τις έλαβαν δύο τυχερές συναδέλφισσες, η Άννα Τουρτούρα και η Σοφία Κουρίνου.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά και ζητά συγνώμη για το ότι λόγω λανθασμένου υπολογισμού σχετικά με τη μεγάλη  προσέλευση στην εκδήλωση δεν στάθηκε δυνατό να μοιραστεί πίτα και για όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονταν στο Νοσοκομείο και δεν μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου