Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση για το θέμα της στάθμευσης 5/11/2011


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ανακοίνωση για το θέμα της στάθμευσης 5/11/2011
Συνάδελφοι
Πριν από 4 μήνες το ΔΣ του συλλόγου πήρε την πρωτοβουλία να έρθει σε επαφή με την εταιρία που διαχειρίζεται τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης ανατολικά του Νοσοκομείου, με στόχο να δοθεί κάποια λύση στο οξύ πρόβλημα με τη στάθμευση που αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι συνάδελφοι. Μετά από πολύ συζήτηση καταλήξαμε στη συμφωνία να παρέχεται στάθμευση σε όσους συναδέλφους μπουν στη σχετική λίστα του συλλόγου με αντίτιμο 5.5 ε το μήνα και με την προϋπόθεση ότι ο αριθμός όσων σταθμεύουν και θα πληρώνουν το αντίτιμο θα είναι περί τους 100, ώστε να διασφαλίζεται ένα μίνιμουμ μηνιαίο έσοδο για την ιδιωτική εταιρία.
Έτσι ξεκινήσαμε, εκδώσαμε ειδικά σηματάκια και  συγκεντρώσαμε ένα αριθμό συναδέλφων που ξεπερνούσαν τους 100 και εγγράφηκαν στη σχετική λίστα παίρνοντας και τα σχετικά σηματάκια.
Δυστυχώς όμως η συμφωνία δεν προχώρησε. Από τους περισσότερους από 100 εργαζόμενους που εγγράφηκαν στη λίστα και πήραν  τα σηματάκια, αυτοί που κάθε μήνα πήγαιναν και στάθμευαν και πλήρωναν το αντίτιμο δεν ξεπέρασε κανένα μήνα τους 45. Μετά τον πρώτο μήνα (Αύγουστο) κάναμε προσπάθεια και με σχετική ανακοίνωση καλέσαμε όσους έχουν εγγραφεί να τηρούν τη συμφωνία και να πηγαίνουν να σταθμεύουν, αλλιώς θα ακυρωθεί.
Όμως δυστυχώς η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε και το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Τον Οκτώβριο πήγαν και στάθμευσαν 44 συνάδελφοι.
Κατόπιν των παραπάνω, η εταιρία που διαχειρίζεται το χώρο στάθμευσης μας ενημέρωσε ότι η συμφωνία δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, αφού ο αριθμός όσων σταθμεύουν και καταβάλλουν το αντίτιμο δεν είναι ούτε ο μισός  των αρχικά συμφωνηθέντων. Προσπαθήσαμε και  κάναμε εναλλακτικές προτάσεις ώστε να διασφαλιστεί η στάθμευση τουλάχιστον για όσους είναι συνεπείς, όμως οι απαιτήσεις της εταιρίας για νέα συμφωνία με λιγότερα άτομα ήταν απαγορευτικές (20 Ε το αυτοκίνητο το μήνα), ειδικά σε τέτοιες περιόδους.  
Έτσι δυστυχώς η προσπάθεια μας σχετικά με τη στάθμευση ναυάγησε και όσοι έχουν εγγραφεί στη σχετική λίστα και έχουν σηματάκια από 5 Νοέμβρη 2011 δεν θα μπορούν πλέον να σταθμεύουν με το μηνιαίο αντίτιμο των 5.5 ευρώ.
Λυπούμαστε που η ασυνέπεια (ή άλλοι λόγοι) πολλών από εμάς δεν βοήθησαν ώστε να συνεχιστεί μια πρωτοβουλία για τη διευκόλυνση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου στο ζήτημα της στάθμευσης που είναι ιδιαίτερα οξύ στο Νοσοκομείο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου