Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Νοσοκομείου στις 13 Νοεμβρίου θα καταβληθούν οι οφειλές των μηνών Μαϊου και Ιουνίου για υπερωρίες, εξαιρέσιμα, νυχτερινά

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3/11/11 από τους εργαζόμενους η προγραμματισμένη στάση εργασίας και η παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου.
Πολλοί ήταν οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν στην παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση και εξέφρασαν έμπρακτα την αγωνία και τη διαμαρτυρίας τους για το γεγονός ότι τους οφείλονται υπερωρίες, εξαιρέσιμα, νυχτερινά, εφημερίες 6 μηνών, από το Μάϊο και μετά.

Από την πλευρά των υπαλλήλων - στελεχών της διοίκησης (ο διοικητής απουσίαζε) εξηγήθηκαν οι λόγοι της καθυστέρησης και υπήρξε διαβεβαίωση ότι άμεσα (13 Νοεμβρίου) θα καταβληθούν οι οφειλές των μηνών Μαϊου και Ιουνίου, ενώ θα γίνει προσπάθεια να καταβληθούν γρήγορα και οι οφειλές του μηνός Ιουλίου.Από εκεί και μετά θα υπάρξει καθυστέρηση, αφού άλλαξε και πάλι ο τρόπος έγκρισης και καταβολής, ενώ στις οφειλές του μηνός Αυγούστου θα γίνουν αναδρομικές κρατήσεις του μεσοπρόθεσμου (3%), οι οποίες θα συνεχιστούν τους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου