Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Ανακοίνωση από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ

 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου εκφράζουμε τη στήριξη μας στον πρόεδρο του ΔΣ Γιώργο Μανουσάκη. Γνωρίζοντας τον πρόεδρο και δουλεύοντας μαζί του αρκετά χρόνια, ξέρουμε παρά πολύ καλά και το ήθος του σαν άνθρωπος, την επαγγελματική του επάρκεια και την συνδικαλιστική του ακεραιότητα, όπως πολύ καλά τον γνωρίζει και τον εμπιστεύεται για αρκετά χρόνια και  η  συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων που το δείχνουν κάθε φορά με την ψήφο τους. 

Ακόμη, δεν δεχόμαστε από κανένα να αναφέρεται σε εμάς με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.  Προσβλητικές εκφράσεις που εκστόμισαν άτομα, όπως «πρόβατα» και λοιποί χαρακτηρισμοί, ταιριάζουν στην δική τους ιδεολογική πρακτική για λήψη αποφάσεων. Εμείς, συνειδητά κάθε φορά που χρειάζεται συναποφασίζουμε με τον πρόεδρο σε όλες τις συνεδριάσεις και συνομιλίες που κάνουμε, ενώ για τις αποφάσεις μας είμαστε υπόλογοι στους συναδέλφους  που μας εμπιστεύτηκαν.

 Δεν δεχόμαστε ότι υπάρχει εργαζόμενος στο νοσοκομείο μας που να μην θέλει το καλό του νοσοκομείου και να σαμποτάρει την λειτουργία του, πολύ περισσότερο το Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων που η αγωνία του είναι πως θα συνεχίσει το νοσοκομείο να προσφέρει δωρεάν και ασφαλείς υπηρεσίες προς τους πολίτες του τόπου μας, και οι συνάδελφοι να εργάζονται σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον με σεβασμό για το έργο τους, τη στιγμή μάλιστα που ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς δουλεύουν σε καθεστώς αβεβαιότητας για το εργασιακό τους μέλλον.


Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ 

Γαλιοτζάκης Μανώλης 

Ηλιάκης Κωστής 

Μανισαλής Γιώργος 

Μέρου Κωνσταντίνα 

Παπαντωνάκη Σοφία

Σουσαμλής Μηνάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου