Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Ευχαριστήριο για τη στήριξη και τη συμπαράσταση από το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ για την συμπαράσταση και στήριξή του. Όπώς λένε και οι συνάδελφοι από το ΠΑΓΝΗ, οι εργαζόμενοι τονίζουμε ότι δεν υποχωρούμε από το αυτονόητο δικαίωμα της υπεράσπισης της υγείας του κρητικού λαού και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Δεν θα μπουν σε γύψο οι συνδικαλιστικές ελευθερίες με κανέναν νόμο. Δεν θα ξεμπερδέψουν με τις ενοχλητικές φωνές που ξεσκεπάζουν την κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας κ διεκδικούν την βελτίωση του.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση: 


Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ εκφράζει τη συμπαράσταση του στα σωματεία εργαζομένων των νοσοκομείων Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας που διεκδικούν τα αυτονόητα (στελέχωση των νοσοκομείων, δημόσια δωρεάν υγεία για όλους).

Καταγγέλλουμε τις επιθέσεις και τον εργασιακό εκφοβισμό που δέχονται οι εργαζόμενοι από τις διοικήσεις των νοσοκομείων. Καταγγέλλουμε την αυταρχική και προσβλητική συμπεριφορά που δέχτηκε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου από μέλη του ΔΣ της διοίκησης. 

Η εφαρμογή του νέου ΕΣΥ θέλει φοβισμένους, φιμωμένους και ανοργάνωτους τους εργαζόμενους. Δεν θα τους περάσει!

Οι εργαζόμενοι τονίζουμε ότι δεν υποχωρούμε από το αυτονόητο δικαίωμα της υπεράσπισης της υγείας του κρητικού λαού και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Δεν θα μπουν σε γύψο οι συνδικαλιστικές ελευθερίες με κανέναν νόμο. Δεν θα ξεμπερδέψουν με τις ενοχλητικές φωνές που ξεσκεπάζουν την κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας κ διεκδικούν την βελτίωση του.

Μόνο το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα, με συλλογικότητα και αλληλεγγύη μπορεί να τους αναχαιτίσει, στην κατεύθυνση σύγκρουσης των αντιλαϊκών πολιτικών και όσων τις στηρίζουν μέσα και έξω από τα νοσοκομεία.

Κοινή δράση των σωματείων είναι η ασπίδα προστασία μας! 

Όλοι για έναν και ένας για όλους!

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος    Ο Αναπλ. Γραμματέας

Βρύσαλης Δημήτρης Φραντζέσκος Γιώργος

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου