Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Επιστολή σχετικά με τη συνεχιζόμενη προσβλητική συμπεριφορά από διορισμένο μέλος του ΔΣ των νοσοκομείων ν. Λασιθίου


 Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Κρήτης απέστειλε προς τον Υπουργό Υγείας κ. Αθ. Πλεύρη έγγραφο σχετικά με τη συνεχιζόμενη προσβλητική προς τους εργαζόμενους συμπεριφορά από διορισμένο μέλος του ΔΣ των διασυνδεόμενων νοσοκομείων ν. Λασιθίου. Στο έγγραφο αναφέρονται τα παρακάτω:

Κύριε υπουργέ, 

 κατά την πρόσφατη επίσκεψη σας στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου στις 2/7/22  μεταξύ άλλων σας επισημάναμε και τα προβλήματα που υπάρχουν με τη συμπεριφορά εξωνοσοκομειακού μέλους του ΔΣ των διασυνδεόμενων νοσοκομείων ν. Λασιθίου διορισμένου από την κυβέρνηση προς εργαζόμενους. 

Από την πλευρά σας κάνατε σαφές ότι είναι  σημαντικό να υπάρχει ηρεμία εντός των νοσοκομείου.

Δυστυχώς λίγες ημέρες μετά, στις 6/7/2022 το διορισμένο από την κυβέρνηση εξωνοσοκομειακό μέλος του ΔΣ των διασυνδεόμενων νοσοκομείων ν. Λασιθίου Μιχάλης Βασιλάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό που αναδημοσιεύτηκε και στο διαδίκτυο, επιτέθηκε δημόσια στο σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου και στα μέλη του ΔΣ του συλλόγου με μια σειρά από ψευδείς κατηγορίες και με υβριστικές και προσβλητικές εκφράσεις (βλακείες, πρόβατα κα).

Επειδή με  τέτοιους είδους συνεχιζόμενες προσβλητικές συμπεριφορές είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει κλίμα αλληλοσεβασμού και αλληλοκατανόησης στο Νοσοκομείο, ζητάμε την παρέμβαση σας ώστε να αποκατασταθεί  η ηρεμία και η καλή συνεργασία εντός του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου.

Εκ του ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου