Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Αίτημα για υποβολή εγγράφου προς τον υπουργό υγείας για αντικατάσταση του γραμματέα και του αναπλ. γραμματέα του Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου διασυνδεόμενων νοσοκομείων ν. Λασιθίου

 
Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Αγίου Νικολάου απέστειλε έγγραφο προς το διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων ν. Λασιθίου κ. Ανδρεαδάκη και προς τον πρόεδρο του Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου διασυνδεόμενων νοσοκομείων νομού Λασιθίου κ. Κασαπάκη σχετικά με το αίτημα για υποβολή εγγράφου προς τον υπουργό υγείας για αντικατάσταση του γραμματέα και του αναπληρωτή γραμματέα του Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου διασυνδεόμενων νοσοκομείων νομού Λασιθίου . Στο έγγραφο αναφέρονται τα παρακάτω:

 Με δεδομένο ότι ο γραμματέας του ΚΥΣ νοσοκομείων νομού Λασιθίου συνταξιοδοτήθηκε,  και η αναπληρώτρια γραμματέας έχει υποβάλει αίτημα αντικατάστασης της για σοβαρούς λόγους, αφού είναι προϊσταμένη σε κρίσιμη κλινική του νοσοκομείου και λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας και της φύσης του έργου της αδυνατεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του γραμματέα του ΚΥΣ, σας παρακαλούμε να προχωρήσετε σε υποβολή εγγράφου προς τον υπουργό υγείας για αντικατάσταση του γραμματέα και του αναπληρωτή γραμματέα του Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου διασυνδεόμενων νοσοκομείων νομού Λασιθίου, με στόχο να μην υπάρξουν προβλήματα στη λειτουργία του οργάνου και στην εξέταση και προώθηση των υπηρεσιακών θεμάτων των εργαζομένων.

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου