Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ανοιχτή επιστολή του ιατρού Μανώλη Ανυφαντάκη προς τον πρώην συνάδελφο του διοικητή του ΓΝΑΝ Μανώλη Ανδρεαδάκη


Μανωλη εχεις διαπρεψει ως γιατρος στο ΕΣΥ τοσα χρονια στην περιοχη μας και γνωριζεις πολυ καλα οτι οι εργαζομενοι του νοσοκομειου εχουν δικιο ασχετα αν και δεν θες να το παραδεχθεις δημοσιως! 

Το προβλημα δεν ειναι ουτε κοματικο ουτε παραταξιακο ουτε συμμορφωτικο στις εντολες του υπουργειου υγειας για να εισπραξεις ενσημα στα διοικητικα σου καθηκοντα!..δεν εχεις αναγκη απο αυτα!!!. 

Το προβλημα ειναι η καλυτερη παροχη υγειονομικων υπηρεσιων προς το πολιτη!..και ουτε πρεπει να φοβασαι να εισπραξεις την δυσαρεσκεια του υπουργειου υγειας!..και ουτε προκειται να σε διωξουν απο τα καθηκοντα σου!..δεν τους εχεις αναγκη!!!..

Αγνοησε αυτες  τις ανουσιες και επικινδυνες για την υγεια του λαου εντολες του υπουργειου και ανακαλεσε την αποφαση σου!..Σου περισσευει γεναιοτητα!..Θα εχεις ψηλα το κεφαλι στην τοπικη κοινωνια και θα λένε: αυτος αγνοησε το υπουργειο για να προστατεψει την υγεια των συμπολιτων του!..δεν θα υπαρχει μεγαλυτερη ηθικη ικανοποιηση.!Κανε το..δεν τους εχεις αναγκη!..και να ξερεις κατι!..οι ιδιοι οι πολιτικοι που εντελουν νομους οι ιδιοι δεν τους εφαρμοζουν! .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου