Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΟ ΜΙΧΑΛΗ ΧΟΥΡΔΑΚΗ - ΝΙΣΠΙΤΑ

Αγαπήτέ μου κ. Δ/τή

Το να κρατάς με  δόντια  και νύχια το Γεν, Νοσοκομείο Λασιθίου σε υποτυπώδη λειτουργία, με το τέχνασμα του δανεισμού γιατρών από τα υπόλοιπα νοσοκομεία του νομού Λασιθίου με κίνδυνο το κλείσιμο τους, είναι λύση πιασμένη από τα μαλλιά, είναι λύση σε βάρος της υγείας  όλων των Λασιθιωτών. Μπορεί να είσαι - ίσως - φανατικός - οπαδός του κυβερνώντος κόμματος και να υποστηρίζεις και να υποτάσσεσαι σε κάθε υπόδειξη ή εντολή που παίρνεις. 

Κάποιος άλλος - δημοκράτης όμως - στη θέση σας, όχι μόνο θα προσπαθούσε να νουθετήσει με παρεμβάσεις , με δικές του αναφορές και υποδείξεις στην ηγεσία , λύσεις που θα είχαν ως αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος στο οποίο ηγείται, χωρίς να διαταράξει τη λειτουργία των υπόλοιπων νοσοκομείων του νομού του. Δεν είναι ακόμη αργά και περιμένουν οι Λασιθιώτες ανάλογες παρεμβάσεις σας. 

Γνωρίζουμε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Λασιθίου - παρά τις διαχρονικές ελλείψεις του,  λειτουργεί χάρη στο φιλότιμο του επισττημονικού και νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού του , όμως δεν είναι λύση να λειτουργεί ένα Νοσοκομείο με τόσες ελλείψεις και  με δανεικούς γιατρούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

Παρακαλώ επιπροσθέτως να με πληροφορήσετε, πού θα βρω τον καρδιολόγο μου κ . Ανδριώτη που χρόνια τώρα με παρακολουθεί και γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της πάθησής μου. Τον διώξατε ή τον αναγκάσατε σε παραίτηση ; Ήταν ένα κόσμημα στο χώρο σας

                                                 Δικός σας

                                                 Μιχάλης Χουρδάκης Νίσπιτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου