Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Αντώνη Τσικαλουδάκη


Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη του για τον άδικο χαμό του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και αντιπροέδρου του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ ν. Λασιθίου καρδιολόγου Αντώνη Τσικαλουδάκη  και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο  Αντώνης Τσικαλουδάκης πριν από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας υπηρέτησε για κάποια χρόνια και   στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου ως καρδιολόγος.
Ο Αντώνης υπήρξε ένας  συνεπής αγωνιστής για τη δημόσια υγεία στο νομό Λασιθίου και για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας. 
Για πολλά συνεχή χρόνια, από τη στιγμή που εξελέγη πρόεδρος στο σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας το 2011 και μέχρι τις μέρες μας, υπήρξε άριστη συνεργασία μεταξύ των συλλόγων εργαζομένων των Νοσοκομείων Αγ. Νικολάου και Ιεράπετρας και των άλλων νοσοκομείων του νομού, με κοινό στόχο την αντίσταση στις μνημονιακές πολιτικές περικοπων και λιτότητας στην υγεία και την κοινή προσπάθεια για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στα Νοσοκομεία του νομού.

Ο Αντώνης Τσικαλουδάκης υπήρξε ένας καλός άνθρωπος και ένας άξιος επιστήμονας με υψηλά ιδανικά και αξίες, και η στάση ζωής του θα είναι για εμάς έμπνευση για το μέλλον.
Αντιπροσωπία του  ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ θα παραστεί  στην κηδεία του  την Κυριακή 25/11/2018 στις 12.00 στο Μύρτος Ιεράπετρας  και αντί στεφάνου θα κατατεθεί από το σύλλογο μας  χρηματικό ποσό στο σύλλογο φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Αιωνία του η μνήμη

ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ΓΝΑΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου