Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Συνάντηση των εκπροσώπων των εργαζομένων ΓΝΑΝ με το σύλλογο φίλων του Νοσοκομείου


Συνάντηση αντιπροσωπίας του Δ.Σ. του συλλόγου φίλων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου με το προεδρείο του συλλόγου εργαζομένων ΓΝΑΝ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 13/11/2018 στο Νοσοκομείο. Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων ΓΝΑΝ κ. Δ. Μετοχιανάκης και το μέλος του Δ.Σ. κ. M. Σταυρακάκης, ο πρόεδρος των εργαζομένων Γ. Μανουσάκης και το μέλος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ ν. Λασιθίου Δαμιανός Χαλκιαδάκης.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ευχαρίστησαν το ΔΣ του συλλόγου φίλων για τη βοήθεια του προς το Νοσοκομείο και για τη συμπαράσταση του στις προσπάθειες για επαρκή στελέχωση του Νοσοκομείου. Ζήτησαν μάλιστα αυτή η βοήθεια να συνεχιστεί και να ενταθεί, αφού τα προβλήματα στελέχωσης του ΓΝΑΝ εξακολουθούν να είναι οξεία. Από την  πλευρά τους οι εκπρόσωποι του συλλόγου φίλων του Νοσοκομείου ανέφεραν πόσο σημαντικό θεωρούν   ότι το Νοσοκομείο στέκεται χάρη στις προσπάθειες και το φιλότιμο  όλων των εργαζομένων και ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό του προσωπικού. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο γεγονός ότι στον Άγιο Νικόλαο δεν λειτουργεί καμιά δομή πρωτοβάθμιας υγείας, κάτι που επιβαρύνει την κίνηση στο Νοσοκομείο και δημιουργεί προβλήματα στους πολίτες. Γι’ αυτό στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να απαιτηθεί η λειτουργία και στελέχωση δομών πρωτοβάθμιας υγείας στον Άγιο Νικόλαο, παράλληλα με την ανάγκη επαρκούς στελέχωσης του ΓΝΑΝ.

Οι συναντήσεις για τα θέματα του Νοσοκομείου θα συνεχιστούν,  και αύριο Τετάρτη 14/11 στις 13.00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το Δήμαρχο Αγ. Νικολάου Αντ. Ζερβό στο χώρο του νέου δημαρχείου.

Από το Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου