Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Χωρίς εφημερεύοντα γενικό χειρουργό το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου την Κυριακή 11/11/18 - ασθενείς παραπέμφθηκαν στο ΠΑΓΝΗ και στο νοσοκομείο Ιεράπετρας

Χωρίς εφημερεύοντα γενικό χειρουργό βρέθηκε το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου  την Κυριακή 11/11/18 λόγω σχετικού κενού στο πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου.

Στο ΓΝΑΝ δεν λειτουργεί ούτε αυτόνομο  τμήμα ΤΕΠ ούτε ΚΥ κι έτσι κάποια από  τα περιστατικά που χρειαζόταν χειρουργική εξέταση παραπέμφθηκαν στο  Ηράκλειο στο ΠΑΓΝΗ και στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου εδώ και καιρό εκκρεμεί ο διορισμός ενός μόνιμου χειρουργού και οι εργαζόμενοι από το καλοκαίρι είχαν ζητήσει την άμεση πρόσληψη επικουρικού χειρουργού για να καλυφθούν τα κενά, κάτι που δεν έγινε.

Είναι η δεύτερη φορά  (η πρώτη ήταν το 2016) που στο κεντρικό νοσοκομείο του νόμου Λασιθίου υπήρξε κενή εφημερία γενικής χειρουργικής, γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει τον αν. υπουργό υγείας Π. Πολακη ο οποίος πρόσφατα πανηγύριζε στο φεισμπουκ ισχυριζόμενος ότι υπάρχει βελτίωση της κατάστασης στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου