Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Ξεκίνησε ξανά σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για θέσεις επικουρικού προσωπικού και θα διαρκέσει ως 30/11/2018

Η υποβολή νέων αιτήσεων για προκειμένου υποψήφιοι να δηλώσουν την προτίμησή τους για τις θέσεις του λοιπού επικουρικού, πλην γιατρών, προσωπικού ξεκίνησε σήμερα 15/11/2018 και θα διαρκέσει ως 30/11/2018 στις 12:00 μμ μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή


Στο εγχειρίδιο της εφαρμογής περιλαμβάνονται οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης καθώς και οδηγός για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης υποψηφίου, για την διαδικασία πρόσληψης επικουρικού προσωπικού πλην ιατρών.

Oι θέσεις που έχουν ήδη εγκριθεί για το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου αλλά έμειναν  άγονες στην προηγούμενη διαδικασία και  και θα καλυφθούν από τη νέα διαδικασία που ξεκινά σήμερα είναι :
3 ΤΕ νοσηλευτικής (1 για τη ΜΕΘ), 
2 ΔΕ ηλεκτρολόγων, 
1 ΔΕ θερμαστών, 
1 ΔΕ μαγείρων, 
1 ΔΕ υδραυλικών, 
2 ΥΕ πλυντριών, 
2 ΥΕ βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό, 
1 ΥΕ λαντζιέρων

Επίσης έχει υπάρξει δέσμευση ότι εκτός από τις παραπάνω 13 θέσεις, θα εγκριθούν άλλες 15 με το νέο προϋπολογισμό, οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα καλυφθούν από τη διαδικασία που ξεκινά σήμερα. Oι ειδικότητες γι΄αυτές τις επιπλέον 15 θέσεις δεν έχουν καθοριστεί ακόμα.

Οι συμβάσεις  των επικουρικών αποτελούν την καλύτερη μορφή ορισμένου χρόνου απασχόλησης στο δημόσιο, αφού οι αμοιβές είναι ίδιες με των μόνιμων και η διάρκεια των συμβάσεων είναι ένα έτος με δυνατότητα ανανέωσης άλλο ένα έτος.

Η εφαρμογή θα είναι ανοιχτή για την κατάθεση αιτήσεων από τις 15 Νοεμβρίου 2018 13:00 έως και τις 30 Νοεμβρίου 2018 24:00. Στη διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν και όσοι/όσες είχαν υποβάλλει αίτηση και κατά την πρώτη εφαρμογή των Ιούλιο του 2018 και είτε δεν έχουν τοποθετηθεί είτε έχουν διαγραφεί. Οι υποψήφιοι/ες που επιθυμούν να καταθέσουν την αίτησή τους και για διευκόλυνση τους πρέπει να διαβάσουν τις Οδηγίες που βρίσκονται αναρτημένες στο σημείο Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου