Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Επιστολή σχετικά με την κατανομή ανά ιατρείο των εργαζόμενων στα Ε.Ι. κατόπιν αποφάσεων της πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Διοικητικό Συμβούλιο

Προς: Διεύθυνση Νοσηλευτικής υπηρεσίας ΓΝΑΝ

11/1/2016

Σχετικά με το θέμα των συναδέλφων που εργάζονται στα εξωτερικά ιατρεία κατόπιν σχετικών αποφάσεων της πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής  θα θέλαμε να αναφέρουμε τα παρακάτω:
1)Θεωρούμε ότι θα πρέπει να υλοποιούνται οι συγκεκριμένες υποδείξεις που περιέχονται στις γραπτές σχετικές αποφάσεις της πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής  σχετικά με τον τρόπο προστασίας της υγείας των συναδέλφων κατά την εργασίας τους. Αυτό θα πρέπει να ισχύει για όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στο Νοσοκομείο.
2) Εντός των παραπάνω πλαισίων, η προϊσταμένη του τμήματος μπορεί να κρίνει (σε συνεννόηση και με τον εργαζόμενο) σε ποιο ιατρείο θα πηγαίνει κάθε εργαζόμενος και πότε.
Σχετικά με τις γενικότερες τοποθετήσεις του προσωπικού του Νοσοκομείου μεταξύ των τμημάτων, εξακολουθεί να ισχύει η πάγια θέση του συλλόγου μας για εναλλάξ μετακινήσεις του προσωπικού μεταξύ των τμημάτων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος            ο Γραμματέας

Γ. Μανουσάκης                    Κ. Κοκολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου