Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Παρέδωσαν δωρεά με υλικά για τη βελτίωση της κτιριακής λειτουργίας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου


Yλικά για τη βελτίωση της  κτιριακής λειτουργίας του ΓΝΑΝ παρέδωσαν σήμερα ως δωρεά στον αναπληρωτή  διοικητή του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Χ. Μανούντ το μουσικό σχήμα ΤΑΔΕ και ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου. Συγκεκριμένα παρέδωσαν 30 καρέκλες επισκέπτη, 12  βρύσες τουαλέτας  και 13 καζανάκια Τα χρήματα για την αγορά των υλικών συγκεντρώθηκαν από τις δύο συναυλίες -αφιέρωμα για το Μάνο Λοϊζο  του μουσικού σχήματος ΤΑΔΕ το Μάρτιο του 2015 σε Άγιο Νικόλαο και Νεάπολη, ενώ ένα μέρος των χρημάτων διατέθηκε και για την αγορά υλικών για τη νέα πτέρυγα των χειρουργείων.

Ο εκτελών χρέη διοικητή του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου κ. Χ. Μασούντ παραλαμβάνοντας τα  υλικά ευχαρίστησε τους μουσικούς για την προσφορά τους και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι τέτοιες εθελοντικές δράσεις πολιτών της περιοχής βοηθούν στη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Ο Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝΑΝ Κ. Κοκολάκης ανέφερε ότι η αγορά των συγκεκριμένων υλικών έγινε μετά από συνεννόηση με την προηγούμενη διοίκηση σχετικά με το ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες και εξέφρασε την εκτίμηση ότι χάρη στη δωρεά των ΤΑΔΕ θα βελτιωθεί αρκετά η κτιριακή λειτουργία του Νοσοκομείου. Επίσης ευχαρίστησε θερμά τους μουσικούς για την προσφορά τους. 

Οι μουσικοί του σχήματος ΤΑΔΕ από την πλευρά τους  ανέφεραν ότι όλοι νοιώθουν πως η λειτουργία του ΓΝΑΝ αφορά σε όλη την κοινωνία της περιοχής και στους πολίτες και γι΄αυτό πρέπει όλοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου