Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝΑΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ
 του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝΑΝ

1. Η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου  Εργαζομένων ΓΝΑΝ ιδρύθηκε για να εξυπηρετεί τις τυχόν ανάγκες των εργαζομένων σε αίμα.
2. Οι ανάγκες για αίμα όπως γνωρίζουμε όλοι μας είναι μεγάλες, και για αυτό το λόγο, όποιος είναι σε θέση και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, θα ήταν καλό να ενισχύσει την τράπεζα του συλλόγου με την εθελοντική του προσφορά.
3. Θα πρέπει να τονιστεί ότι από την τράπεζα αίματος του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου μας θα εξυπηρετούνται αυστηρά μόνο εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, και πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας, θα διοργανώνονται τακτικά εθελοντικές αιμοδοσίες σε εβδομαδιαίο πλαίσιο, θα υπάρξει ενημέρωση για τη συγκεκριμένη δράση.
5. Καλό θα ήταν όσοι συνάδελφοι έχουν εξυπηρετηθεί από την τράπεζα του συλλόγου μας , με σύνολο φιαλών πάνω από τρεις μονάδες να φέρνουν οικείους τους να αιμοδοτήσουν για το άτομο που χρειάστηκε το αίμα, έτσι ώστε να μην αποδυναμώνεται το απόθεμα της τράπεζας.
6. Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να αιμοδοτήσουν, σας υπενθυμίζουμε ότι το ωράριο αιμοληψιών είναι 9-2 π.μ. το πρωί καθημερινά εκτός από τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες , και τα απογεύματα της Δευτέρας και Πέμπτης αντίστοιχα 5-7.30 μ.μ. Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνη για την Τράπεζα Αίματος έχει οριστεί από το ΔΣ η συναδέλφισσα Άννα Τουρτούρα και οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί της για θέματα της  Τράπεζα Αίματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου