Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου ΝικολάουΠραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 29/9/12 με ικανοποιητική συμμετοχή η έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου με αποκλειστικό θέμα την οργάνωση των αντιδράσεων των εργαζόμενων απέναντι στα νέα μέτρα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ ΑΡ. 

Οι εργαζόμενοι συμφώνησαν ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η όσο το δυνατόν πιο μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και στην απεργία για να ανατραπεί η  αντιλαϊκή πολιτική που συνεχίζει να έχει τα ίδια θύματα, τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους και στοχεύει στην αποδόμηση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους και εργασιακών δικαιωμάτων και στην εκποίηση του εθνικού πλούτου. 
Στο πλαίσιο αυτό οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου αποφάσισαν:

1) Να συμμετάσχουν στην Παγκρήτια Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δημόσια υγεία την Παρασκευή 21/9 στις 10.30 στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο. Η αναχώρηση θα γίνει στις 09.00 πμ με ιδιωτικά αυτοκίνητα από τον κόμβο του Νοσοκομείου (έναντι ζαχαροπλαστείου "Μέλισσα)

2) Να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει ΑΔΕΔΥ ΓΣΕΕ την Τετάρτη 26/9 και στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνεται σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο, με σωματεία του Ιδ. και Δημόσιου Τομέα και με κινήσεις Πολιτών στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης 26/9. Το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου την ημέρα αυτή θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούνται μόνο επείγοντα περιστατικά και όχι προγραμματισμένα ραντεβού, εξετάσεις και χειρουργεία, ενώ θα πραγματοποιηθεί και αποκλεισμός του γραφείου κίνησης.

3) Να υπάρξει συνέχεια των κινητοποιήσεων και μετά τις 26/9 με στόχο να ανατραπεί η αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική και τα νέα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου