Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Χωρίς εφημερεύοντα αναισθησιολόγο είναι πάλι το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου σήμερα 24/8 και αύριο Σάββατο 25/8/12


Χωρίς εφημερεύοντα αναισθησιολόγο είναι πάλι το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου σήμερα 24/8 και αύριο Σάββατο 25/8/12, αφού το κενό που υπήρχε στις εφημερίες λόγω της αναρρωτικής άδειας ενός αναισθησιολόγου (που έκανε σοβαρή χειρουργική επέμβαση) δεν καλύφθηκε.
Μάλιστα ο υποδιοικητής των Νοσοκομείων του νομού και υποδιοικητής Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Μαρκόπουλος απέστειλε και έγγραφο σύμφωνα με το οποίο οι αναισθησιολόγοι του Νοσοκομείου του δεν μπορούν να καλύψουν τις δύο εφημερίες.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει εφημερεύων αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου είναι πολύ σοβαρό, αφού δεν μπορούν να γίνουν χειρουργεία, ούτε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Θα μπορούσε να δοθεί λύση στο πρόβλημα αν υπήρχε νομοθετική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία να μπορούν οι ιατροί του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου να εκτελούν νόμιμα και να πληρώνονται περισσότερες από 7 εφημερίες το μήνα, όπως έχει γίνει στα Νοσοκομεία Σητείας και Ιεράπετρας, όπου οι ιατροί μπορούν να κάνουν μέχρι και 11 εφημερίες το μήνα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου