Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση για τη στάθμευση 14/9/2011


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ανακοίνωση για τη στάθμευση 14/9/2011



Συνάδελφοι – συναδέλφισσες
Είναι γνωστό το πρόβλημα στάθμευσης που υπάρχει στο Νοσοκομείο μας, λόγω της μη ύπαρξης επαρκούς χώρου στάθμευσης για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες. Ο σύλλογος μας προσπάθησε φέτος να βοηθήσει τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, διασφαλίζοντας συμφωνία με την ιδιοκτήτρια εταιρία του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης για στάθμευση με ιδιαίτερα χαμηλό μηνιαίο αντίτιμο (5.5 ευρώ). Στα πλαίσια αυτά συγκεντρώσαμε περισσότερες από 100 συμμετοχές και μοιράσαμε σχετικά σηματάκια.
Όμως απαραίτητη συνθήκη για να συνεχιστεί αυτή η ευνοϊκή συμφωνία είναι, όσοι συμμετέχουν και έχουν τα σήματα, να σταθμεύουν στο χώρο στάθμευσης και να πληρώνουν το σχετικό αντίτιμο. Γι΄ αυτό και ζητούμε από όλους τους συμμετέχοντες να το κάνουν αυτό. Σε διαφορετική περίπτωση ενδεχομένως να έχουμε προβλήματα και να μην μπορέσει να συνεχιστεί η συμφωνία με την ιδιωτική εταιρία που εκμεταλλεύεται το χώρο στάθμευσης.
Ενημερώνουμε ακόμη ότι ο σύλλογος μας έχει ζητήσει από τη διοίκηση του Νοσοκομείου τουλάχιστον η νότια πόρτα εισόδου (μικροβιολογικό) να μην είναι κλειστή κατά τη διάρκεια της αλλαγής της βάρδιας στις 11.00 το βράδυ, ώστε να διευκολύνονται οι εργαζόμενοι της απογευματινής και νυχτερινής βάρδιας που σταθμεύουν στο πάρκινγκ

Επίσης το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες διάφορων ακραίων γεγονότων στο μικρό χώρο στάθμευσης που έχει το Νοσοκομείο στη βόρεια πλευρά (απέναντι από το Μέλισσα). Είδαμε ο χώρος να κλειδώνεται από τη διοίκηση του Νοσοκομείου και να εγκλωβίζονται μέσα αυτοκίνητα συναδέλφων, και να γίνεται προσπάθεια ώστε στο συγκεκριμένο χώρο να επιτρέπεται η στάθμευση μόνο για διευθυντικά στελέχη του Νοσοκομείου και όχι για απλούς εργαζόμενους. Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την πρακτική και ζητούμε, είτε να επιτρέπεται η στάθμευση για όλους τους εργαζόμενους που μπορούν να βρίσκουν θέση εκεί όλο το 24 ωρο, είτε ο χώρος να αποδοθεί σε κάποια άλλη χρήση του Νοσοκομείου.
 Σε κάθε περίπτωση είμαστε αντίθετοι στην επιλεκτική χρήση του χώρου αυτού για στάθμευση συγκεκριμένων προσώπων (prive), αφού οδηγεί σε απαράδεκτη και μεροληπτική αντιμετώπιση των εργαζομένων.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου