Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείου Αγ.Νικολάου για την απαγόρευση απόπλου του πλοίου "tahrir"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Άγιος Νικόλαος 5/7/11

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τον απόπλου από ελληνικά λιμάνια των σκαφών της ειρηνικής αποστολής «Ένα Καράβι για τη Γάζα».
Ο στολίσκος της διεθνούς πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για τη Γάζα» έχει καθαρά ειρηνικό χαρακτήρα και στόχο την άρση του αποκλεισμού της Γάζας, όπου ζουν ένα εκατομμύριο Παλαιστίνιοι. Τα καράβια και οι εθελοντές της πρωτοβουλίας μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια και φάρμακα για τους αποκλεισμένους Παλαιστίνιους κι όχι όπλα, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατούνται στα ελληνικά λιμάνια αποκλεισμένα.
Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους εθελοντές του σκάφους "TAHRIR" που ακινητοποιήθηκε χθες από τις ελληνικές αρχές και βρίσκεται ακινητοποιημένο και φρουρούμενο στο λιμάνι του Αγ. Νικολάου και ζητούμε από την ελληνική κυβέρνηση να λειτουργήσει με γνώμονα τον ανθρωπισμό, την ειρηνική συνύπαρξη όλων των λαών, τη διεθνή νομιμότητα κι όχι κάτω από το κράτος πολιτικών πιέσεων από ισχυρά κράτη και συμφέροντα.

Για το ΔΣ του συλλόγου
ο πρόεδρος            ο Γ.Γραμματέας
Γ. Μανουσάκης           Δ. Χαλκιαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου