Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση για τη στάθμευση


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ανακοίνωση για τη στάθμευση

Συνάδελφοι ο σύλλογος εργαζομένων στο Νοσοκομείο μας κάνει προσπάθεια  -πέρα από τα γενικότερα συνδικαλιστικά ζητήματα- να ασχοληθεί και με θέματα της καθημερινότητας των εργαζομένων. Στο πλαίσιο αυτό είχαμε επαφή με την ιδιοκτήτρια εταιρία του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης,  ήρθαμε σε συμφωνία σχετικά με τη στάθμευση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο, και καταλήξαμε σε μηνιαίο αντίτιμο 5.5 ευρώ το μήνα  για όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτου ειδικότητας.
Το αντίτιμο αυτό αφορά σε  ελεύθερη στάθμευση επί εικοσιτετράωρου βάσης στον ιδιωτικό χώρο που βρίσκεται παραπλεύρως του νοσοκομείου, όλες τις ημέρες του μήνα. Τις ημέρες της Λαϊκής Αγοράς (τετάρτες) θα μπορούν επίσης να σταθμεύουν οι εργαζόμενοι, αλλά ο διαθέσιμος χώρος θα είναι πιο περιορισμένος.

Οι εργαζόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στη συμφωνία θα δηλώσουν  το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους και το τηλέφωνο τους σε λίστα  στα  μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και θα λάβουν σήμα με το λογότυπο του συλλόγου.

Η πληρωμή του μηνιαίου αντίτιμου θα γίνεται στον ιδιωτικό  χώρο στάθμευσης στην αρχή κάθε μήνα στον ιδιώτη, βάση της λίστας που θα έχει δοθεί από το σύλλογο

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ως σύλλογος απευθυνθήκαμε στη διοίκηση του Νοσοκομείου για να καλύψει το κόστος (ή τμήμα του) για τη στάθμευση των εργαζομένων , αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση λόγω  νομικής αδυναμίας δικαιολόγησης της σχετικής δαπάνης.

Ελπίζουμε η διαδικασία που επιλέξαμε να εξυπηρετήσει τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας και να λειτουργήσει προς όφελος όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου