Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Σε νοσοκομείο του Ηρακλείου διακομίστηκε ο τραυματίας τροχαίου γιατί δεν υπήρχε ακτινολόγος στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου


Το απόγευμα της Παρασκεύης 21/1/11 σημειώθηκε ένα  σοβαρό τροχαίο ατύχημα  στην  εθνική  οδό  Αγίου Νικολάου - Ηρακλείου,  κοντά  στο χωριό Νικηθανό. Ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες, ξέφυγε από τη πορεία του, συγκρούστηκε πλαγιωμετωπικά με αγροτικό 4Χ4 και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε άλλο διερχόμενο Ι.Χ.. Το αγροτικό αναποδογύρισε, ενώ στο πρώτο αυτοκίνητο, παγιδεύτηκε ο οδηγός με αποτέλεσμα να επέμβει η πυροσβεστική υπηρεσία Αγίου Νικολάου. 

Στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου μεταφέρθηκαν δύο τραυματίες. Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου  που ήταν πιο σοβαρά τραυματισμένος,   αφού εξετάστηκε από γιατρούς και επειδή δεν εφημέρευε ακτινολόγος ώστε να γίνει αξονική τομογραφία για να διαπιστωθούν τυχόν κακώσεις στο κεφάλι και στο θώρακα, μεταφέρθηκε τελικά σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου ώστε να γίνει αξονική και να προσφερθεί περεταίρω νοσηλεία.

Το γεγονός δείχνει ότι το  Νοσοκομείο  του Αγίου Νικολάου εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς να καλύπτονται από εφημερίες  όλες οι κρίσιμες και αναγκαίες ειδικότητες  σε περιπτώσεις εκτάκτων περιστατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου