Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Στην αντεπίθεση η ΑΔΕΔΥ μετά τη βόμβα του Πάγκαλου για κοπρίτες δημοσίους υπαλλήλους

Στο στόχαστρο του Θ. Πάγκαλου ξαναμπήκαν οι δημόσιοι υπάλληλοι που τους ''στόλισε'' ως κοπρίτες προκαλώντας την αντίδραση μέσω NewsIt του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Σ. Παπασπύρου.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" ανεβάζει τους τόνους σε σχέση με τους ρουσφετολογικούς διορισμούς στο δημόσιο και δε διστάζει να μιλήσει για... κοπρίτες.

"Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί.
Εχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι να πει ας πούμε "απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου"; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος" αναφέρει χαρακτηστικά.

Ο κ. Πάγκαλος παράλληλα επιμένει στη θέση του ότι "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" συμπληρώνοντας... "αλλά μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο δημόσιο".

Ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ θεωρεί ως πολιτική επίθεση στους δημοσίους υπαλλήλους τους χαρακτηρισμούς περί ''κοπριτών'' και πως είναι άλλοθι αναποτελεσματικότητας και αποτυχίας.

Ο κύριος Παπασπύρου θεωρεί πως συνεχίζεται μια επιχείρηση αποπροσανατολισμου απ'ό την πλευρά της κυβέρνησης για τις αιτίες της κρίσης η οποία είναι προπομπός νέων μέτρων όχι μόνο για τους δημοσίους υπαλλήλους αλλά για το σύνολο των μισθωτών και ανέργων.

''Αν η κυβέρνηση έχει ερώτημα για το πως και το ποίοι ευθύνονται για το δημόσιο χρέος εδώ είναι η Ρόδος ας προχωρήσει στην δημιουργία ανεξάρτητης επιτροπής με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμα για τον έλεγχο όλου του δημόσιου χρέους και την δημοσιοποίηση διαφώτιση όλων των στοιχείων'' λέει στο NewsIt ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην συνέντευξη του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, τονίζοντας "δεν είμαι ισόβιος, ούτε αναντικατάστατος".

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε σκληρότατη επίθεση κατά των κομμάτων της Αριστεράς, λέγοντας πως "η κυρία Παπαρήγα ονειρεύεται μία Σοβιετική Ένωση (τη συγχωρεμένη). Ο δε Συνασπισμός του κυρίου Τσίπρα είναι ένα συγκρότημα το οποίο συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει και μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια".

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου