Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Θεραπευτήριο

το θεατρικό δρώμενο  

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα που ταιριάζει με το πνεύμα των ημερών πραγματοποιήθηκε στον όμορφο χώρο της ανακαινισμένης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του.
Τα παιδιά της Μουσικής Σχολής Αγίου Νικολάου είπαν τα κάλαντα. Όμορφα τραγούδια ακούστηκαν και από την χορωδία του ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής Ηρακλείου. Ζωντανή μουσική ακούστηκε και από ένοικο του Ξενώνα «Αγάπη». Συγκινητικό ήταν και το θεατρικό δρώμενο «Οι καλικάτζαροι ζωντανεύουν τα Χριστούγεννα» από τους εκπαιδευόμενος των εργαστηρίων, τους ενοίκους της προσομοιωμένης κατοικίας και του κοινοτικού διαμερίσματος του Θεραπευτηρίου. Στο τέλος μοιράστηκαν δώρα από τον Αη-Βασίλη. 
Στην γιορτή παρευρέθησαν και απεύθυναν ευχές εκπρόσωποι της Εκκλησίας, ο Νομάρχης Λασιθίου κ. Αναστασάκης, εκπρόσωπος του Δημάρχού, πρώην πρόεδροι του Ιδρύματος, ενώ ο Διοικητής του Ιδρύματος κ. Μηλιός Ελευθέριος αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους και τους ευχήθηκε για το νέο έτος, τόνισε ότι η ψυχή του Θεραπευτηρίου είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του, οι οποίοι με υπερβάλλοντα ζήλο κρατούν σε υψηλό επίπεδο τις προσφερόμενες προς τους ενοίκους υπηρεσίες, Τέλος δε, ανέφερε ότι έγινε και η συγκρότηση του Δ.Σ.. του Σωματείου με την επωνυμία «Φίλοι Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Λασιθίου» και ζήτησε ο κάθε πολίτης που δύναται να προσφέρει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί μέσα από εκεί να το κάνει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου