Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συμμετοχή στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία την Τετάρτη 15 Δεκέμβρη


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΑΓΙΟΥ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κνωσού 2 – Αγ. Νικόλαος

Τηλ-Φαξ: 28410 26604

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συμμετοχή στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία την Τετάρτη 15 Δεκέμβρη

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου συμμετέχει στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ την Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2010.

Ο Προϋπολογισμός λιτότητας για το 2011 βάζει ταφόπλακα στα μισθολογικά μας δικαιώματα και στις προσλήψεις προσωπικού στα νοσοκομεία. Παράλληλα γίνεται ακραία περιστολή δαπανών για τα λειτουργικά κονδύλια των Νοσοκομείων.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες αποδιαρθρώνονται. Η υγεία υποβαθμίζεται και οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν πλέον για να έχουν πρόσβαση σε αυτή. Οι ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών είναι προ των πυλών, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τόσο τις θέσεις εργασίας όσο και τη δυνατότητα των πολιτών να έχουν πρόσβαση σε αυτές.

Η γενική απεργία στις 15 Δεκέμβρη, μπορεί να αποτελέσει μια νέα αρχή, προκειμένου όλοι οι εργαζόμενοι στον υγειονομικό τομέα της χώρας να διατρανώσουν την αντίθεση τους και να οργανώσουν την αντίσταση ενάντια στην καταστροφική πολιτική του μνημονίου και των αντεργατικών πολιτικών Κυβέρνησης και Τρόικα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Κάτω τα χέρια από τη δημόσια δωρεάν υγεία. Όχι στην απαξίωση της.

Διεκδικούμε το δικαίωμα στην εργασία με αξιοπρεπείς αμοιβές, σταθερές εργασιακές σχέσεις, επαναφορά και διεύρυνση δικαιωμάτων, το δικαίωμα στη ζωή.

Διεκδικούμε τον Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα της υγείας

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΟΥΣΑΜΛΗΣ ΜΗΝΑΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου