Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Σεμινάριο PLS (Pediatric Life Support) στις 12/9/23 στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου

 


Το APLS Crete ως επίσημος εκπρόσωπος του ΑDVANCED LIFE SUPPORT GROUP, του Ηνωμένου Βασιλείου, διοργανώνει Παιδιατρικά σεμινάρια Υποστήριξης της Ζωής PEDIATRIC LIFE SUPPORT COURSE (PLS) στις 12 Σεπτεμβρίου 2023, στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

To σεμινάριο είναι μονοήμερο και απευθύνεται σε ειδικούς και ειδικευόμενους ιατρούς, νοσηλευτές ΤΕ/ΠΕ, υγειονομικούς με ανώτατες σπουδές, μεταπτυχιακά, κλπ. που εμπλέκονται στην επείγουσα Ιατρική και τη βασική υποστήριξη της ζωής παιδιών και βρεφών. Το σεμινάριο, μέσω διαδραστικών εκπαιδευτικών τεχνικών, παρέχει εκπαίδευση σε θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για:

την πρόληψη και αντιμετώπιση της καρδιοαναπνευστικής ανακοπής σε παιδιά και βρέφη την εφαρμογή στρατηγικών αρχικής αντιμετώπισης απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων ή τραυμάτων σε παιδιά και βρέφη. 

Ειδικότερα, το Σεμινάριο περιλαμβάνει: 

_Διδασκαλία και συμμετοχή σε εικονικά σενάρια κλινικών περιστατικών με ποικίλους ρόλους (team leader, team member, debriefer)

_Διαλέξεις 

_Πρακτική άσκηση σε σταθμούς εκπαίδευσης πρακτικών δεξιοτήτων

 _Φροντιστήρια σε ολιγομελείς ομάδες (4 ομάδες των 6 ατόμων) σε ειδικά θέματα

 _Εκπαίδευση σε εικονικά σενάρια βαρέως πασχόντων παιδιών

Η πλήρης παρακολούθηση του σεμιναρίου συνεπάγεται τη χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης, με την πιστοποίηση του ΑDVANCED LIFE SUPPORT GROUP. Η ισχύς του πιστοποιητικού έχει διάρκεια για 4 χρόνια.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα www.apls-crete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου