Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Ενημέρωση για τις συναντήσεις του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ΓΝΑΝ


Την Τρίτη 11/1/22 αντιπροσωπεία του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ΓΝΑΝ συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ι. Γουλιδάκη στο κτήριο της Περιφερειακής διοίκησης στον Άγιο Νικόλαο. Ενημερώσαμε τον κύριο αντιπεριφερειάρχη για τα κύρια προβλήματα του Νοσοκομείου και των εργαζομένων και ζητήσαμε την υποστήριξη του για να ενισχυθεί το νοσοκομείο με προσωπικό. Από την πλευρά του κ. Γουλιδάκη υπήρξε πολύ καλή ανταπόκριση.     

Επίσης τηνΤρίτη 11/1/22 υπήρξε επίσκεψη του βουλευτή Λασιθίου Μανώλη Θραψανιωτη στο νοσοκομείο και συνάντηση με το ΔΣ του συλλόγου και άλλους εκπροσώπους φορέων του νοσοκομείου. Υπήρξε αναλυτική συζήτηση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν νέες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες για τα θέματα του ΓΝΑΝ.                 

Ακόμη  υπήρξε ενημέρωση από την 7η ΥΠΕ ότι την Πέμπτη θα επισκεφτεί το ΓΝΑΝ η διοικητρια κα Μπορμπουδακη για συζητήσεις με το διοικητή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του νοσοκομείου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα γίνει και συνάντηση με το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου