Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ανακοίνωση για την απόφαση παύσης του προϊσταμένου ιατρού του ΤΕΠ του ΓΝΑΝ


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την απόφαση της διοίκησης για παύση του προϊσταμένου ιατρού του ΤΕΠ κ. Ν. Κακολύρη και ζητά την ανάκλησή της.

Ο κ. Κακολύρης ως προϊστάμενος κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για την  εύρυθμη λειτουργία του ΤΕΠ παρόλες τις τραγικές ελλείψεις σε  ιατρικό δυναμικό, όπως αναφέρει σε έγγραφο του και  το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος. Ουσιαστικά μεταβλήθηκε από τη διοίκηση  σε εξιλαστήριο θύμα για να καλυφθούν οι κυβερνητικές ευθύνες για την υποστελέχωση και τα χρόνια προβλήματα λειτουργίας του τμήματος.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση μένει χωρίς προϊστάμενο ένα νευραλγικό ιατρικό τμήμα του νοσοκομείου, αφού ο κ. Κακολύρης παύθηκε από προϊστάμενος του ΤΕΠ χωρίς να τοποθετηθεί κάποιος άλλος στη θέση αυτή.

Επίσης με τη συγκεκριμένη απόφαση δίνεται το μήνυμα ότι κινδυνεύουν όποιοι εργαζόμενοι διεκδικούν και αναδεικνύουν ως συνδικαλιστικά στελέχη τα προβλήματα υποστελέχωσης του νοσοκομείου.

Ζητούμε από τη διοίκηση του νοσοκομείου να επανεξετάσει την απόφαση της και να την ανακαλέσει για να αποκατασταθεί ένα αμοιβαίο κλίμα εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας στο Νοσοκομείο και στο ΤΕΠ.

Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου