Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων του λοιπού, πλην ιατρικού επικουρικού προσωπικού θα ενεργοποιηθεί για την υποβολή αιτήσεων την Τρίτη 30-11-21 και ώρα 12:00 μ.μ. έως και την Τρίτη 7-12-21 και ώρα 15:00 μ.μ.

 
«Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων του λοιπού, πλην ιατρικού επικουρικού προσωπικού θα ενεργοποιηθεί για την υποβολή αιτήσεων την Τρίτη 30-11-21 και ώρα 12:00 μ.μ. έως και την Τρίτη 7-12-21 και ώρα 15:00 μ.μ.»

«Ενεργοποιείται η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεως των υποψηφίων για τη διαδικασία πρόσληψης και τοποθέτησης λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού, για συγκεκριμένες δομές και ειδικότητες, όπου έχουν εξαντληθεί οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι υποψηφίων. Η ακριβή ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων θα διευκρινιστεί τις επόμενες ημέρες.»

«Για τους υποψήφιους όπου είχαν υποβάλει και κατά το παρελθόν αίτηση συμμετοχής σε παλιότερες ενεργοποιήσεις της πλατφόρμας, παρακαλούνται για την προσεκτική ανάγνωση της κωδικοποιημένης ΚΥΑ και των οδηγιών, καθώς έχουν υπάρξει αλλαγές. Παρακαλούνται να ελέγξουν τα αποθηκευμένα δικαιολογητικά τους ως προς την ισχύ τους. Επισημαίνεται ότι έχει αλλάξει το περιεχόμενο της Υπεύθυνης Δήλωσης (iv). Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν εκ νέου με καινούρια ημερομηνία.»

«Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία υποψήφιοι οι οποίο έχουν αποποιηθεί πρόσληψη από 1-01-20 ή έχουν παραιτηθεί από 1-01-20.»

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://loipoepikouriko.moh.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου