Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση του Κωστή Δερμιτζάκη με τον Αν. Υπ. Υγείας Ανδρ. Ξανθό για τα θέματα υγείας στο νομό ΛασιθίουΣυνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κωστής Δερμιτζάκης  με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό στο Υπουργείο Υγείας.  Σκοπός της συνάντησης, η ανάδειξη των τραγικών ελλείψεων στα νοσοκομεία του νομού, εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Συγκεκριμένα ο Κωστής Δερμιτζάκης αναφέρθηκε στην έλλειψη καρδιολόγου στο νοσοκομείο της Σητείας, στην έλλειψη παιδιάτρου στον Άγιο Νικόλαο και στην έλλειψη 2 παθολόγων στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Αναφέρθηκε ακόμα στα προβλήματα του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου στη Νεάπολη, καθώς και στις ελλείψεις προσωπικού στο ΕΚΑΒ στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Ο Υπουργός είπε ότι το θέμα του παιδίατρου του Αγίου Νικολάου θα αντιμετωπιστεί άμεσα με την προσωρινή λύση της μετακίνησης ιατρού από άλλο νοσοκομείο και ότι θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις όσο γίνεται πιο γρήγορα στα άλλα άμεσα προβλήματα ώστε να μην μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή των πολιτών στο Λασίθι.

Το Γραφείο Τύπου 
ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου