Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ


Ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου , ήταν από τους διοργανωτές του παλλαϊκού συλλαλητηρίου που έγινε στις 28 Οκτώβρη 2011 έξω από το Ξενοδοχείο όπου συνεδρίαζε η Σοσιαλιστική Διεθνής σε ένδειξη διαμαρτυρίας .
Η διαμαρτυρία αυτή  είχε σαν στόχο τις εφαρμοζόμενες πολιτικές των μνημονίων , με βασική ευθύνη των «σοσιαλιστών» με πρωτοπόρο τον πρόεδρο της Γ. Παπανδρέου.
Η ειρηνική αυτή εκδήλωση είχε σαν απάντηση τη συνηθισμένη , δηλαδή αστυνομοκρατία, τρομοκρατία και στο τέλος καταστολή.
Σ΄ αυτό το κάλεσμα των μαζικών φορέων της πόλης μας δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγωνιστής συνάδελφος δασολόγος Μαθιος  Φιλιππάκης  οικογενειακώς.
Στη αναίτια επέμβαση των δυνάμεων καταστολής συνελήφθει μαζί με το γιο του αναίτια και στοχευμένα.
Πέρα από τη δίκη, στην οποία καλούμε από τώρα σε μεγάλη συγκέντρωση τους εργαζόμενους, , ο Φιλιππακης δέχτηκε και πειθαρχική δίωξη ,
Ζητάμε  να εξασφαλιστεί η αποκατάσταση του διωκόμενου εργαζόμενου και να ακυρωθεί η αργία που του έχει επιβληθεί, η οποία τον εξοντώνει, αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο για την απόλυσή του.
Επίσης να αποσυρθεί η απαράδεκτη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που επιδιώκει να καθυποτάξει τους εργαζόμενους, να χτυπήσει την συνδικαλιστική και πολιτική δράση όπως αναφέρει και η επερώτηση που κατατέθηκε από το ΚΚΕ.
Όσο και αν ποινικοποιούν και καταστέλλουν τους αγώνες μας , τόσο θα μας βρίσκουν μπροστά τους.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου