Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Video: Ο υπουργός υγείας εξαγγέλλει νομοσχέδιο για τον τουρισμό υγείας με αξιοποίηση δημοσίων κτηρίων και υποδομών σε φημισμένους τόπους τουρισμού!!!


Ο Υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, απαντά σε επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτού του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, κ. Αγγελικής Γκερέκου, όπου μετά το 3.50 λεπτό δηλώνει ότι «η αναπτυξιακή στρατηγική του Υπουργείου Υγείας συμπεριλαμβάνει δύο πυλώνες. Ο ένας είναι η αξιοποίηση της περιουσίας που βρίσκεται στη δικαιοδοσία μας και ο άλλος είναι ο τουρισμός υγείας. Προσπάθειά μας είναι να κερδίσουμε επισκέπτες οι οποίοι θα επιθυμούν να απολαύουν υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα και δεν θα έχουν κατ' αρχάς ως κίνητρο τις ούτως ή άλλως υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, αλλά θα έχουν ως κίνητρο και τους φημισμένους τόπους τουρισμού της πατρίδας μας». 

Ο κ. Υπουργός, κατά την απάντησή του, συμπληρώνει ότι «Θα είμαστε σε θέση να καταθέσουμε στη Βουλή ένα νομοσχέδιο, το οποίο θα προσελκύει επενδύσεις στον τουρισμό υγείας. Θα είναι ένα νομοσχέδιο της ανοικτής οικονομίας της αγοράς, που θα βλέπει προς το μέλλον με θάρρος και τόλμη, χωρίς φόβο, χωρίς ιδεοληψίες, χωρίς προκαταλήψεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου