Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Επιστολή για τη μη πρόσκληση των συλλόγων εργαζομένων στη σύσκεψη στη ΔΥΠΕ για τα Νοσοκομεία τουν. Λασιθίου


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Κνωσού 4 Άγ. Νικόλαος ΤΚ 72100
syllogosergnan1@gmail.com

Προς: Διοικητή ΥΠΕ Κρήτης κ. Γρηγοράκη
5-12-12

κύριε διοικητά
Από τον ηλεκτρονικό τύπο ενημερωθήκαμε ότι "σύσκεψη για τα νοσοκομεία του Λασιθίου πραγματοποιείται την Παρασκευή στην ΔΥΠΕ Κρήτης. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι βουλευτές, οι δήμαρχοι και οι διοικητές των νοσοκομείων με θέμα το σοβαρά ζητήματα από τα κενά λειτουργίας της δημόσιας υγείας στο νομό και τη βιωσιμότητα των νοσοκομειακών ιδρυμάτων. "

Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι στη σύσκεψη αυτή (η οποία δεν γνωρίζουμε με πρωτοβουλία ποιου πραγματοποιείται) δεν έχουν κληθεί οι σύλλογοι εργαζομένων των Νοσοκομείων του νομού, παρότι οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα των Νοσοκομείων έχοντας άμεση επαφή.

Νομίζουμε ότι έχετε διαπιστώσει σε συνάντηση που ήδη έχει πραγματοποιηθεί, ότι ο σύλλογοι εργαζομένων των  Νοσοκομείων του νομού Λασιθίου έχουμε πολύ καλή συνεργασία συνεργασία και κοινές θέσεις και απόψεις για τα προβλήματα των ιδρυμάτων μας. Περιμέναμε μάλιστα από την πλευρά σας να μας διευκρινίσετε τις λύσεις και τις θέσεις του Υπουργείου Υγείας για τα προβλήματα των Νοσοκομείων του νομού μας, γι΄αυτό μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη  η μη πρόσκληση των συλλόγων εργαζομένων των Νοσοκομείων στη σύσκεψη της Παρασκευής.
Νομίζουμε ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο να διορθωθεί η όποια παράλειψη και αυτό ζητούμε και αναμένουμε.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος ο Γραμματέας


Γ. Μανουσάκης Δ. Χαλκιαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου