Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Οικογένεια καταγγέλλει ότι ασθενής βρίσκεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με επιπλοκές από καθυστερημένη αντιμετώπιση εμφράγματος, επειδή στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου δεν εφημέρευε καρδιολόγος!



Δυστυχώς η κατάσταση με τα κενά στο πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου και με τις αναγκαστικές μετακινήσεις ιατρών σε άλλα Νοσοκομεία είναι τραγική: 

Οικογένεια συμπολιτών μας καταγγέλλει στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ ότι ασθενής βρίσκεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με επιπλοκές από καθυστερημένη αντιμετώπιση εμφράγματος, επειδή στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου δεν εφημέρευε καρδιολόγος! Το περιστατικό έγινε τις ημέρες που είχε μετακινηθεί με απόφαση του υποδιοικητή της ΔΥΠΕ ένας καρδιολόγος από το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου στο Νοσοκομείο Σητείας και είχε κλείσει η καρδιολογική κλινική για 15 ημέρες (15-30 Νοεμβρίου).
Ο ασθενής είναι ακόμα στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και είναι άγνωστο το αν θα καταφέρει να επιζήσει. 

Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή κατάσταση;
Την ημέρα των Χριστουγέννων 25/12/12 στο Νοσοκομείo Αγ. Νικολάου δεν θα εφημερεύει ούτε αναισθησιολόγος, ούτε ακτινολόγος, ούτε ορθοπεδικός.  Τι θα συμβεί σε περίπτωση τροχαίου ή άλλου ατυχήματος;

Πότε επιτέλους θα βρεθεί λύση ώστε να καλυφθούν τα κενά στο πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου;

Τα κενά εφημεριών κοστίζουν ανθρώπινες ζωές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου