Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Αίτημα προς την επιτροπή κυκλοφορίας του Δήμου Αγ. Νικολάου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Προς: Επιτροπή Κυκλοφορίας Δ. Αγ. Νικολάου

Κοινοποίηση: -Δήμαρχο Αγ. Νικολάου κ. Κουνενάκη
                       -Αντιδήμαρχο κ. Σγουρό
                       -Δημοτική Αστυνομία Δ. Αγ. Νικολάου

11/5/2012

αξιότιμοι κύριοι
Όπως γνωρίζετε το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου δεν διαθέτει χώρο για στάθμευση των οχημάτων, τόσο των εργαζομένων, όσο και των επισκεπτών και ασθενών. Πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο για ένα ίδρυμα τέτοιου μεγέθους, που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα.

Ένα μικρό τμήμα για στάθμευση που υπήρχε παλαιότερα μπροστά από την πτέρυγα του παλαιού Νοσοκομείου (δυτικά) παραχωρήθηκε στο Δήμο για να μεγαλώσει η οδός Λασιθίου, όμως η στάθμευση έχει απαγορευθεί στο τμήμα της οδού Λασιθίου που βρίσκεται από την πλευρά του Νοσοκομείου.

Αυτή τη στιγμή με την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης στην οδό Παλαιολόγου (τριγωνικός κόμβος, λωρίδα ασθενοφόρου) έχουν μειωθεί και θα μειωθούν μόμιμα οι διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης και στη βόρεια πλευρά του Νοσοκομείου.

Οι δρόμοι που βρίσκονται γύρω γύρω στην περιοχή του Νοσοκομείου καθημερινά γεμίζουν απ΄σταθμευμένα οχήματα εργαζομένων, ασθενώ και επισκεπτών και είναι εμφανές ότι δεν επαρκούν.

Είναι εμφανές ότι χρειάζονται νέες λύσεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση αυτού του οξέος προβλήματος.
Γι΄ αυτό σας ζητούμε:

1. Να σταματήσει η απαγόρευση της στάθμευσης στις οδούς Λασιθίου και Μίνωος από την πλευρά του Νοσοκομείου και να αφαιρεθούν οι σχετικές πινακίδες.

2. Να υπάρξει προσπάθεια να βρεθεί και να διαμορφωθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στην περιοχή πέριξ του Νοσοκομείου, όπως παρόμοιοι χώροι υπάρχουν σε άλλα νευραλγικά σημεία της πόλης (π.χ. ελαιώνας).

Είμαστε στη διάθεση σας για ανταλλαγή απόψεων και συνεργασία σχετικά με το θέμα.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Γ. Μανουσάκης Δ. Χαλκιαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου