Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας σχετικά με το νέο οργανισμό


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας έχει επιστήσει επανειλημμένα την προσοχή των ιθυνόντων, του ιδρύματος, της πόλης μας για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας. Έχουμε τονίσει σε όλους τις ελλείψεις σε προσωπικό που καθιστούν προβληματική τη λειτουργία του.
Λάβαμε υποσχέσεις από το Διοικητή του Νοσοκομείου, το Δήμαρχο, τον Υπεάρχη Κρήτης κ. Καρατζή, το γ.γ. του Υπουργείου Υγείας κ. Τιμοσίδη, τον Υπουργό κ. Λοβέρδο και βεβαίως από τον βουλευτή του νομού κ. Καρχιμάκη, ότι το Νοσοκομείο θα έχει οπωσδήποτε τις 4 βασικές κλινικές πλήρως ανεπτυγμένες .

Σήμερα διαπιστώνουμε ότι υπέγραψαν έναν οργανισμό -έκτρωμα-, για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας που το θερίζει, μια μέρα πριν παραιτηθούν ως κυβέρνηση. Υπογράφτηκε και επίσημα η καταδίκη του Νοσοκομείου και η εξαθλίωση της Υγείας των πολιτών.

Είχαμε πρόβλημα στην Παθολογική κλινική και την αποτελείωσαν. Έχουμε μια Καρδιολογική κλινική που λειτουργεί και την κλείνουν. Η Παιδιατρική και η Πνευμονολογική κλινική κλείνουν. Το Κ.Υ. αποδιοργανώνεται . Δεν θα μπορεί να γίνεται η συνταγογράφιση των φαρμάκων.

Ποιόν κοροϊδεύετε κύριοι?????
Είχαμε δίκιο που δεν σας εμπιστευτήκαμε.

κ. Μαρκόπουλε γιατί δεν παραιτηθήκατε τελικά? Για να ολοκληρώσετε την αποστολή όπως και ο προκάτοχός σας?

κ. Αναστασάκη συνεχίζετε να πιστεύετε τις υποσχέσεις που σας έδιναν? Πού είναι η κόκκινη γραμμή που τόσες φορές αναφέρατε?

κ. Μαυρικάκη τώρα καταλαβαίνουμε το λόγο της σιωπής σας. Εκ του αποτελέσματος η σιωπής σας, δείχνει συνενοχή.

κ. Καρατζή μέχρι πότε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα?

κ. Καρχιμάκη γιατί μας καθησυχάζατε και συνεχίζετε ακόμα? Δεν είχατε καταλάβει τι γινόταν? Η αγωνία του κόσμου δεν έφθασε στ΄ αφτιά σας? Τώρα θα αναστείλετε την ισχύ του διατάγματος? Όταν υπογραφόταν που ήσασταν?

κ. Πλακιωτάκη αλήθεια , ΥΠΑΡΧΕΤΕ?

κύριοι, ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 26/5 συγκέντρωση στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στις 7,30 το βράδυ για να συντονίσουμε τους αγώνες μας με όλη την κοινωνία.

  • Δευτέρα 28/6 στις 9.00 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο.

  • Καταγγέλλουμε το νέο οργανισμό που καταργεί το νοσοκομείο μας.

  • Ξεκινάμε νέους δυναμικούς αγώνες!

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου