Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ενημέρωση για διάφορα θέματα 11/5/12

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι τελικά στις 13/5/12 (δηλαδή αύριο) δεν θα πληρωθούμε τις πρόσθετες αμοιβές του Ιανουαρίου, γιατί η επίτροπος βρήκε κάποιο τυπικό λάθος στα σχετικά έγγραφα και τις επέστρεψε στο Νοσοκομείο για διόρθωση.
Έτσι το πιο πιθανό είναι να λάβουμε τις πρόσθετες αμοιβές Ιανουαρίου στις 27/5/12.

Επίσης ενημερώνουμε ότι το ΔΣ του συλλόγου απευθύνθηκε στη δημοτική αρχή Αγ. Νικολάου για το θέμα που υπάρχει με τις θέσεις στάθμευσης που έχουν χαθεί λόγω των έργων και με το γεγονός ότι η δημοτική αστυνομία γράφει κλήσεις σε αυτοκίνητα εργαζομένων που σταθμεύουν έξω από το Νοσοκομείο, σε σημεία που δεν εμποδίζουν την κυκλοφορία των άλλων οχημάτων.
Συμφωνήθηκε από την πλευράτης δημοτικής αρχής ότι θα υπάρχει μεγάλη ανεκτικότητα από την πλευρά της δημ. αστυνομίας και θα μπαίνουν κλήσεις μόνο στα διπλοπαρκαρισμένα και στα αυτοκίνητα που εμποδίζουν τη διέλευση φορτηγών, λεωφορείων κλπ.
Επίσης συμφωνήθηκε ο σύλλογος να υποβάλει αίτηση στην επιτροπή κυκλοφορίας του δήμου να μην απαγορεύεται η στάθμευση (να βγουν οι πινακίδες) στην οδό Λασιθίου, μπροστά από το Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου