Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Νεώτερα σχετικά με την πληρωμή των οφειλόμενων πρόσθετων αμοιβών


Συνάδελφοι, τα νεώτερα που έχουμε σχετικά με την πληρωμή των πρόσθετων αμοιβών είναι τα παρακάτω:
Σήμερα 16/12/2011 ήρθαν από την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου όλα τα εντάλματα εγκεκριμένα για τους μήνες από Ιούλιο έως Οκτώβριο.
Όμως  τα λεφτά που έχουν  έρθει  στο λογαριασμό του Νοσοκομείου στη ΔΟΥ φτάνουν για να γίνει η πληρωμή μόνο του Ιουλίου για όλους και του Αυγούστου μόνο για το Νοσηλευτικό. Επίσης φτάνουν και για τις πρόσθετες αμοιβές των εργαζόμενων στο Ψυχαργώς, από Απρίλιο μέχρι Ιούλιο.
Έτσι το Γραφείο Μισθοδοσίας έστειλε σήμερα αυτά τα αρχεία στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών και η πληρωμή τους θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου.

Για τα υπόλοιπα εντάλματα που έχουν εγκριθεί από την επίτροπο, υπάρχει από το υπουργείο απόφαση απόδοσης κάποιων ακόμη χρημάτων για τις πρόσθετες αμοιβές του Νοσοκομείου μας , αλλά τα χρήματα δεν έχουν μπει ακόμα στο λογαριασμό του Νοσοκομείου. Με αυτά τα χρήματα μπορούν να πληρωθούν οι υπόλοιπες πρόσθετες αμοιβές του Αυγούστου και οι πρόσθετες αμοιβές του Σεπτεμβρίου (για όλους). Όμως για να γίνει αυτό πρέπει μέχρι την Τετάρτη να μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου και να "ανοίξει" ξανά το σύστημα της ενιαίας αρχής πληρωμών ώστε να σταλούν τα σχετικά αρχεία.Αν γίνει αυτό, η πληρωμή θα γίνει επίσης στις 27 Δεκεμβρίου.

Ανακεφαλαιώνοντας, έχουμε:

  • Στις 27 Δεκεμβρίου είναι σίγουρο ότι θα πληρωθούμε τις πρόσθετες αμοιβές του Ιουλίου (για όλους) και τις πρόσθετες αμοιβές του Αυγούστου (μόνο για το νοσηλευτικό). Ακόμα, θα πληρωθούν οι πρόσθετες αμοιβές των εργαζόμενων στο ψυχαργώς, για τους μήνες από Απρίλιο έως Ιούλιο.
  • Μέχρι την Τετάρτη 21/12/2011 θα γνωρίζουμε αν στις 27 Δεκεμβρίου θα πληρωθούν και οι πρόσθετες αμοιβές του Σεπτεμβρίου (για όλους) και του Αυγούστου (και για τους υπόλοιπους)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου