Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Σχετικά με την ειδική μοριοδότηση της προκήρυξης 5Κ/2023

 


Αρ. Πρωτ. 4/2024                   16/1/2024

Σχετικά με την ειδική μοριοδότηση της προκήρυξης 5Κ/2023


Είμαστε ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές όσον αφορά την κάλυψη των κενών θέσεων εργασία στα νοσοκομεία και της κοροϊδίας μέσω της μοριοδότησης των συναδέλφων που υπηρετούν με συμβάσεις. 

Για τις βεβαιώσεις ειδικής εμπειρίας για την προκήρυξη της 5κ/2023, ζητήθηκε από τις υπηρεσίες των νοσοκομείων μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στις 11/1/24 , από τη Γενική Γραμματεία Υπηρεσιών Υγείας, να καταγραφούν αναλυτικά όλοι οι τύποι αδειών πλην της κανονικής και των ρεπό. Να καταγράφεται ο συνολικός αριθμός μηνών εμπειρίας για το διάστημα που ζητούν για τη μοριοδότηση και να καταγραφούν μέρες γάμου, γονικής άδεια, άδειας κυήσεως - λοχείας, ασθένειας από covid, αναρρωτική άδεια και άδειες άνευ αποδοχών ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ!

Η κοροϊδία δεν έχει όριο! Οι συνάδελφοι θα τιμωρούνται που αρρώστησαν γενικά ή από covid , που έκαναν παιδί ή που χρειάστηκε να πάνε στο σχολείο του παιδιού τους!!! Δεν είχαμε ποτέ αυταπάτες για τις μοριοδοτήσεις που τάζουν κατά καιρούς και ακόμα μια φορά γίνεται ξεκάθαρο πόσο αναλώσιμους μας θεωρούν, να βγάζουμε την δουλειά με συνθήκες ανασφάλειας και συμβάσεων και αυτό στην πραγματικότητα να μην αναγνωρίζεται.!

Είναι στάχτη στα μάτια των συμβασιούχων οι μοριοδοτήσεις Γι αυτό εδώ και τώρα η μονιμοποίηση τους. Τέλος στη  κοροϊδία αυτή! 

Δεν φτάνει που οι θέσεις που προκηρύχθηκαν για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου είναι ελάχιστες  παρά τις συνεχείς αποχωρήσεις του προσωπικού . Στο ΓΝΑΝ εργάζονται 88 εργαζόμενοι ΔΕ και ΥΕ με ελαστικές σχέσεις εργασίας  ( επικουρικοί, ΣΟΧ και ΟΑΕΔ) και προκηρύσσονται μόλις 6  θέσεις ΔΕ και ΥΕ για μόνιμο προσωπικό.

Η διαιώνιση των ελλείψεων προσωπικού και η επέκταση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων εντάσσονται στο σχεδιασμό για λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και για απαξίωση του δημοσίου συστήματος υγείας.


ΖΗΤΑΜΕ :


Για τη συγκεκριμένη προκήρυξη να παρθούν πίσω οι οδηγίες που κουτσουρεύουν τη μοριοδότηση που έχουν ορίσει.


Να μονιμοποιηθούν όλοι όσοι εργάζονται με ελαστικές σχέσεις στα νοσοκομεία και να γίνουν άμεσα μόνιμες προσλήψεις.

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου