Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ένας γιατρός σε κλινική και ΤΕΠ στον Άγιο Νικόλαο (audio)


Με τον ίδιο γιατρό στην εφημερία της παθολογικής Κλινικής και των ΤΕΠ στο νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου η παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε χιλιάδες ασθενείς από όλο το Λασίθι, καταγγέλλει στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζόμενων Γιώργος Μανουσάκης.
Από την ελλιπή δύναμη της παθολογικής σύμφωνα με τον ίδιο η ενίσχυση της αντίστοιχης στην Ιεράπετρα όπως επιχειρείται τις τελευταίες ημέρες με απόφαση της 7ης ΥΠΕ.

Το Σωματείο καλεί αύριο σε Γενική Συνέλευση προτείνοντας μία νέα σειρά κινητοποιήσεων καθώς στα παραπάνω προστίθενται, οι αυξημένες ανάγκες – υπερπληρότητα 166% - και οι φήμες ότι πίσω από τη μετακίνηση γιατρού υπάρχει ο πολιτικός δάκτυλος του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, όπως καταγγέλλει.
‘’Απευθύνουμε έκκληση για την άμεση ενίσχυση του σε προσωπικό καθώς η ΔΥΠΕ όχι μόνο δεν ανταποκρίνεται αλλά δίνει δεσμεύσεις ότι θα ενισχύσει άλλα Νοσοκομεία με εφημερίες από προσωπικό του ΓΝΑΝ’’ αναφέρεται και στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο ενόψει της αυριανής ΓΣ.

Aναδημοσίευση από το youtube από το κανάλι του Ρ/Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 9.84

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου