Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Εργολαβικών Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου την Πέμπτη 2/3 στις 11.00 πμ στην είσοδο του Νοσοκομείου


Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Εργολαβικών Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου την Πέμπτη 2/3 στις  11.00 πμ στην είσοδο του Νοσοκομείου.οργανώνει το ΔΣ συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου με κύριο αίτημα να μη γίνει καμιά απόλυση εργαζόμενου στην καθαριότητα, εστίαση, φύλαξη. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ αναφέρονται τα παρακάτω: 

Οι  Εργολαβικοί Εργαζόμενοι των Νοσοκομείων  βρίσκονται στον αέρα
Οδηγούνται σε απόλυση  με την μοριοδότηση που προβλέπει ο Νόμος 4430/2016 για την πρόσληψη προσωπικού Καθαριότητας – Φύλαξης – Εστίασης.
Ο κος Ξαθνός στη συνάντησή μας την Πέμπτη 23/2/2017 ήταν ασαφής. Αν και είπε ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη μοριοδότηση, οι οποίες θα ενταχθούν στο Νομοσχέδιο της Ψυχικής Υγείας, ξεκαθάρισε ότι δεν θα διασφαλίζουν την εργασία των υπαρχόντων Εργολαβικών Εργαζομένων.
Στα πλαίσια των αντίστοιχων κινητοποιήσεων της ΠΟΕΔΗΝ προγραμματίζουμε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Εργολαβικών Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 και ώρα 11.00 πμ στην είσοδο του Νοσοκομείου.
Διεκδικούμε να μη γίνει καμιά απόλυση  εργαζόμενων στην καθαριότητα, εστίαση, φύλαξη, συνεχή και σταθερή δουλειά για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου