Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝΑΝ με τη νέα διοικήτρια κα. Μαρία Σπιθούρη

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 197/16 συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου με τη νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου και των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του ν. Λασιθίου κα. Μαρία Σπιθούρη.
Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Νοσοκομείου επεσήμαναν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό του Νοσοκομείου και το Νοσοκομείο, μετά από την εξαετή εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής στο χώρο της υγείας με περικοπές προϋπολογισμού και χωρίς προσλήψεις προσωπικού. Επεσήμαναν ότι πλέον το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου λειτουργεί  με καλυμμένες μόλις το 52.3%  των οργανικών του θέσεων και συνεχίζει να υπάρχει χάρη στη  μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από το προσωπικό , το οποίο ενώ έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια κατά το 1/3 διεκπεραιώνει τον ίδιο και μεγαλύτερο όγκο έργου και χωρίς να έχει μειωθεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και ασθενείς, που είναι το ζητούμενο για όλους. 
Το ΔΣ παρέδωσε πολυσέλιδο υπόμνημα στην κυρία Σπιθούρη με τα θέματα του προσωπικού και του Νοσοκομείου ανά υπηρεσία. 
Από την πλευρά της η νέα διοικήτρια άκουσε με μεγάλη προσοχή τους εκπροσώπους των εργαζομένων και ανέφερε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό από την πλευρά της σε συνεργασία με το προσωπικό για την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου.
Μάλιστα το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7 έχει προγραμματήσει συνάντηση με όλο το προσωπικό του ΓΝΑΝ στις 13.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου