Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Παρέδωσαν δωρεά ένα σύγχρονο φορείο στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου


Ένα σύγχρονο φορείο μεταβαλλόμενου ύψους  παρέδωσαν σήμερα ως δωρεά στο διοικητή του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου το μουσικό σχήμα ΤΑΔΕ και ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου. Τα χρήματα για την αγορά του φορείου συγκεντρώθηκαν από δύο συναυλίες -αφιέρωμα στο Λευτέρη Παπαδόπουλο του μουσικού σχήματος ΤΑΔΕ το καλοκαίρι του 2013, ενώ ένα μέρος των χρημάτων συμπληρώθηκε από το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου. 

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου κ. Μ. Μακρονικολάκης παραλαμβάνοντας το φορείο ευχαρίστησε τους μουσικούς για την προσφορά τους και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι τέτοιες εθελοντικές δράσεις πολιτών της περιοχής βοηθούν στη λειτουργία του Νοσοκομείου και εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξουν και άλλες αντίστοιχες ενέργειες. 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝΑΝ  Γ. Μανουσάκης ανέφερε ότι το συγκεκριμένο φορείο θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην ασφαλή μεταφορά των ασθενών του Νοσοκομείου και ευχαρίστησε το μουσικό σχήμα ΤΑΔΕ για την προσφορά τους, ενώ ευχαρίστησε και τους συναδέλφους από το Νοσοκομείου που βοήθησαν ώστε να γίνει η συγκεκριμένη αγορά. 

Εκ μέρους του σχήματος ΤΑΔΕ ο Ν. Τζώρτζης ανέφερε ότι όλοι νοιώθουν πως η λειτουργία του ΓΝΑΝ αφορά σε όλη την κοινωνία της περιοχής και στους πολίτες και γι΄αυτό πρέπει όλοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν, ενώ αντιλαμβάνονται ότι το προσωπικό  κάνει μεγάλη προσπάθεια για να λειτουργεί σωστά στο Νοσοκομείο.
Το φορείο παραδόθηκε στη διοίκηση  και από τις επόμενες ημέρες θα μπει σε χρήση για τους ασθενείς του Νοσοκομείου.

1 σχόλιο:

  1. Προς τον διορισμένο διοικητή των Νοσοκομείων του Νομού .. Ερωτώ ...έχει δει σε τι κατάσταση βρίσκονται τα καρότσια μεταφοράς ασθενών στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας ..?? ( δεν μιλάμε για τον όλο άθλιο τριτοκοσμικό εξοπλισμό του Νοσοκομείου !! ) Περιμένει να βρεθεί Σπόνσορας και δωρητής ...? για αγορά καινούργιων ... !! Τ αφεντικο του προσλαμβάνει Γερμανούς συμβούλους χωρίς διαγωνισμούς .. με 300.000 ευρώ ...!! για να μην πούμε για τον μισθό του ΚΟΥ διευθυντού ...!!
    Μ.Δασκαλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή