Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Ενημέρωση σχετικά με τη στάση του εκπροσώπου των εργαζομένων στη συνεδρίαση της Τετάρτης 19/7/2023

 


Στην έναρξη της συνεδρίασης της Τετάρτης 19/7/2023 ανέφερα τα παρακάτω σχετικά με τη λειτουργία του ΔΣ:
"Τη Δευτέρα 17/7 έστειλα μήνυμα στον πρόεδρο του ΔΣ και ζήτησα να μην οριστεί συνεδρίαση του ΔΣ την Τετάρτη 19/7 γιατί αδυνατώ  να παραβρεθώ.
 Λίγες ώρες μετά μου εστάλη πρόσκληση σε συνεδρίαση την Τετάρτη 19/7.Είναι η τρίτη φορά που ζητώ να μη γίνει συνεδρίαση μια συγκεκριμένη ημερομηνία γιατί έχω πρόβλημα, και είναι η τρίτη φορά που το αίτημα μου δεν γίνεται δεκτό.  
Παρόλαυατα έκανα μεγάλη προσπάθεια και ξεπέρασα το πρόβλημα που είχα και παραβρίσκομαι στη συνεδρίαση (παρότι σε κανονική άδεια), αλλά διαπιστώνω ότι απουσιάζει ο πρόεδρος που συγκάλεσε τη συνεδρίαση και συνέταξε την ημερήσια διάταξη !
Ως τακτικό μέλος του ΔΣ εκφράζω την έντονη διαμαρτυρία μου γι αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που θεωρώ ότι δεν ανταποκρίνεται στο κλίμα καλής συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης που έχω επιδείξει στα θέματα λειτουργία του ΔΣ μέχρι σήμερα."

Στα θέματα των Νοσοκομείων Ιεράπετρας, Σητείας, Νεάπολης και Αγ. Νικολάου, τα οποία είχαν τυπικό χαρακτήρα,  συμφώνησα με τις εισηγήσεις.

Στο θέμα του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου για την έγκριση  απόφασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για την ανάθεση αλλοτρίων καθηκόντων για έξι μήνες σε εργαζόμενο/η του ΓΝΑΝ συμφώνησα, σύμφωνα και  με την εισήγηση και με την απόφαση του ΚΥΣ

Στο θέμα που αφορούσε σε πειθαρχικό θέμα (αδικαιολόγητη απουσία από την υπηρεσία)  εργαζόμενου/ης του ΓΝΑΝ συμφώνησα με την επιβολή πειθαρχικής ποινής στέρησης αποδοχών τριών (3) μηνών.


Γιώργος Μανουσάκης, μέλος του ΔΣ των διασυνδεόμενων νοσοκομείων ν. Λασιθίου ως εκπρόσωπος των εργαζομένων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου