Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Video με φωτογραφίες από τη δράση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου κατά τη διετή θητεία του ΔΣ 2017 – 2018


Το παραπάνωω βιντεάκι περιέχει φωτογραφίες από τη δράση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου κατά τη διετή θητεία του ΔΣ 2017 – 2018.

Αυτή ήταν η τέταρτη θητεία μου ως πρόεδρος στο ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων και νομίζω ότι ήταν η πιο έντονη και η πιο δημιουργική με τη βοήθεια μιας πολύ καλής ομάδας από μέλη του ΔΣ.

Για κάθε μία από τις δράσεις που αποτυπώνονται με φωτογραφίες στο βιντεάκι, χρειάστηκαν δεκάδες ώρες προετοιμασίας και δουλειάς για να επιτευχθούν, ενώ πολλές από αυτές τις δράσεις έχουν βοηθήσει και ωφελήσει ουσιαστικά τους συναδέλφους και το Νοσοκομείο.

Δυστυχώς για λόγους προσωπικούς, εγώ και τα περισσότερα μέλη του απερχόμενου ΔΣ δεν θα είμαστε υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές του συλλόγου το Γενάρη. Ελπίζουμε όμως και ευχόμαστε να υπάρξουν νέοι συνάδελφοι που θα ασχοληθούν με μεράκι και δύναμη και θα κάνουν και θα πετύχουν ακόμα περισσότερα πράγματα.

Γ.Ε. Μανουσάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου