Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Η μουσική βραδιά του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο στην πλαζ ΕΟΤ ΑγίουΝικολάου


Στο δροσερό και φιλόξενο χώρο της δημοτικής πλαζ Αγ. Νικολάου (πρώην πλαζ ΕΟΤ) το βράδυ της Κυριακής 15 Ιουλίου διασκέδασαν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου σε μια βραδιά που πρόσφερε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου, με ζωντανή μουσική, αναψυκτικά, μπύρες και σουβλάκια.
Δόθηκε έτσι η δυνατότητα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους να ξεφύγουν για λίγο από τη δύσκολη εργασιακή και οικονομική δραστηριότητα και να ξεσκάσουν για λίγο όλοι μαζί.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί τη ΔΑΕΑΝ, τον πρόεδρος της Στ. Βιδάλη και τον εργαζόμενο κ. Κουρίνο για την παραχώρηση του χώρου και για τη βοήθεια τους. Ακόμη ευχαριστεί το Δήμο Αγ. Νικολάου, τον ΠΑΟΔΑΝ και τον εργαζόμενο κ. Παπαδάκη για τη βοήθεια τους με την παραχώρηση καθισμάτων.
Τέλος ευχαριστεί όσους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο και τους συγγενείς τους, βοήθησαν ώστε να διεξαχθεί με επιτυχία η συγκεκριμένη εκδήλωση.

1 σχόλιο:

  1. Πάρα πολύ όμορφη εκδήλωση!Στο σωστό τόπο και χρόνο! Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που βοήθησαν στο να επιτευχθεί αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή