Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Ψήφισμα στήριξης της πρότασης για την επέκταση του ΓΝΑΝ και αίτημα αναθεώρησης της απόφασης για μη ένταξη της πρότασης σε χρηματοδότηση


 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου στην συνεδρίαση του την Τετάρτη 31 Μαϊου 2023 με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με την μη ένταξη της επέκτασης του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στο Ταμείο Ανάκαμψης ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:

Εκφράζοντας την αγωνία των κατοίκων στο νομό μας δεν επαναπαυόμαστε και

1. Διεκδικούμε και στηρίζουμε την πρόταση του Δ.Σ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου για την επέκταση του Νοσοκομείου.

2. Ζητούμε να υπάρξει αναθεώρηση της απόφασης και να περιληφθεί άμεσα στο σχετικό κατάλογο για χρηματοδότηση το έργο της επέκτασης του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου.

3. Να επιδιωχθεί συνάντηση με τον ΔΥΠΕάρχη, Περιφερειακό Σύμβουλο Λασιθίου κ Νεκτάριο Παπαβασιλείου μαζί με το σύνολο των φορέων του Νομού και να απαιτήσουμε την επέκταση και της πραγματοποίηση της επέκτασης του νοσοκομείου αλλά και την ολοκλήρωση της αναβάθμισης της λειτουργίας του ως δευτεροβάθμιο στελεχωμένο Νοσοκομείο του νομού μας ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες υγείας που πρέπει να παρέχει στους κατοίκους του αλλά και στους επισκέπτες του.


Άγιος Νικόλαος 31-5-2023

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΖΕΡΒΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου