Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

ΠΟΕΔΗΝ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ


 ΑΘΗΝΑ 20/04/2022

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 5959

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι με κοινωνική ευαισθησία και έχοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες του πληθυσμού ενόψει Πάσχα με συντονισμένες ενέργειες προγραμμάτισε την πληρωμή του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων της κεντρικής υπηρεσίας και των Σωμάτων Ασφαλείας την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου αντί για 26 Απριλίου.

Οι υγειονομικοί του ΕΣΥ καθώς και οι εργαζόμενοι στις Προνοιακές Μονάδες δημόσιοι υπάλληλοι όπως ενημερωθήκαμε από την ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ θα πληρωθούν το μισθό τους κατόπιν εορτών Πάσχα στις 27 Απριλίου.

Είναι εμπαιγμός για τους πολεμιστές, τους ήρωες του υγειονομικού πολέμου ακόμη και στο ζήτημα της επίσπευσης της πληρωμής του μισθού.

Για τους υγειονομικούς των 850 ευρώ το μήνα δεν υπάρχει ζήτημα κοινωνικής ευαισθησίας, δεν υπάρχουν αυξημένες ανάγκες λόγω Πάσχα κατά την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχει ακρίβεια. Καλούμε την κυβέρνηση έστω και τώρα να διορθώσει την αδικία.

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!

Οι 4.000 υγειονομικοί των νοσοκομείων που εργάζονται μέσω του ΟΑΕΔ δεν έλαβαν το μισθό τους 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ( μισθός Μαρτίου) λόγω των ειδικών αργιών του ΕΥΡΩ που έχουν καθιερωθεί για τον εορτασμό του καθολικού Πάσχα όπως ειδοποιήθηκαν από τις τράπεζες. Τελικά πληρώθηκαν χθες 19 Απριλίου με 4 ημέρες καθυστέρηση.

Που είναι εδώ η κοινωνική ευαισθησία του υπουργείου οικονομικών;

Και βέβαια δεν ξεχνάμε τους 3.500 συναδέλφους που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αναστολή ( το μέτρο της αναστολής αφορά 7.500 συναδέλφους) χωρίς κανένα υγειονομικό όφελος και οκτώ μήνες είναι χωρίς μισθό.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου