Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Επιστολή σχετικά με το κλείσιμο της δυτικής θύρας του Νοσοκομείου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Διοικητικό Συμβούλιο

προς: - Διοικήτρια ΓΝΑΝ κα. Σπινθούρη

Θέμα: Σχετικά με το κλείσιμο της δυτικής θύρας του Νοσοκομείου
6/4/17
Σχετικά με το κλείσιμο ώστε να μην ανοίγει απέξω της δυτικής θύρας του Νοσοκομείου (πλευρά εκκλησίας Αγ. Αναργύρων), έχουμε να τονίσουμε τα παρακάτω:
1.Το κλείσιμο επί της ουσίας δεν βοηθά σε τίποτα στην ασφάλεια του Νοσοκομείου, ενώ παράλληλα υποβάλει τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου σε μια ιδιότυπη ταλαιπωρία (καψόνι), αφού τη στιγμή που το Νοσοκομείο δεν διαθέτει κανονικό και επαρκή χώρο στάθμευσης, οι εργαζόμενοι πρέπει να κάνουν κύκλους για να πάνε στους χώρους εργασίας τους. Επίσης έτσι δεν εξυπηρετούνται πολλοί ασθενείς και επισκέπτες του Νοσοκομείου που κατοικούν από τη συγκεκριμένη πλευρά της πόλης. Από την πλευρά μας ζητάμε να επανέλθει η λειτουργία της δυτικής θύρας στην προηγούμενη κατάσταση.

2.Ουσιαστική και μόνιμη λύση στο πρόβλημα της ασφάλειας του Νοσοκομείου μπορεί να δοθεί μόνο με απασχόληση προσωπικού φύλαξης (τουλάχιστον ένα ανά βάρδια), προσωπικού που θα ασχολείται πραγματικά μόνο με το έργο της φύλαξης και όχι με το τηλεφωνικό κέντρο.

3.Λύση πρέπει να βρεθεί για την επισκευή της κεντρικής πόρτας του Νοσοκομείου η οποία όπως λειτουργεί είναι επικίνδυνη για όσους μπαίνουν και βγαίνουν στο νοσοκομείο.

Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος η Γραμματέας



Γ. Μανουσάκης Ν. Δρακωνάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου